CHP'li Hayati Tosun Emeklilerle Buluştu

TAKİP ET

CHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Hayati Tosun, Bağımsız Emekliler Platformu temsilcileri ile bir araya geldi. Hayati Tosun, "Devletin kaynakları ve halkın vergileri, halka harcanacak" dedi

CHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Hayati Tosun, Türkiye Bağımsız Emekliler Platformu (TÜRBEP) Karadeniz Bölge Temsilcisi Raziye Yazıcı, TÜRBEP Samsun İl Başkanı Arif Şahin, üyeler Sündüs Erdöndü, Bayram Ok, Cengiz Uzuner ve İsmail Demir ile bir araya gelerek emeklilerin sorunları, talep ve önerilerini dinledi.

EMEKLİ GEÇİNEMİYOR

Emeklilerin yaşadığı ekonomik sorunlara dikkat çeken CHP'li Hayati Tosun, 14 Mayıs'ta sandıktan Cumhurbaşkanı Adayımız ve Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ve Millet İttifakı hükümetinin çıkması halinde emeklilerin, dar gelirlerin ve ekonomik, sosyal mağduriyet içerisinde olanların haklarını verileceğini, hiçbir vatandaşın insanca yaşam hakkının elinden alınmayacağını ifade etti.

Yaşanan enflasyon ve hayat pahalılığı karşısında emeklilere ve çalışanlara verilen zamların hiçbir öneminin kalmadığını, halkın alım gücünün sürekli düştüğünü söyleyen Hayati Tosun, devletin kaynaklarının ve halkın vergilerinin halk için harcanacağını sözlerine ekledi.

TÜRBEP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi ve Karadeniz Bölge Sorumlusu Raziye Yazıcı da emeklilerin ve dar gelirlilerin ekonomik ve sosyal koşullarının düzeltilmesi, emeklilerin haklarının verilmesi ve insanca yaşam sürmeleri için gösterilen çabalara her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.

N. Alper CABBAR