CHP'li Tekcan: 'Değişime Hazırız'

TAKİP ET

CHP'den 'Samsun Milletvekili Aday Adayı' olan Dr. Atila Tekcan, 18 Mart Cumartesi günü yarın saat 13.00'da CHP İl Başkanlığı'nda basın açıklaması yapacak. Tekcan, "Ülkemizin çağdaş ve demokratik değişimine katkı vermek istiyorum" dedi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclisi Üyesi ve CHP Grup Başkanvekilliği görevinden 14 Mayıs'ta yapılacak olan genel seçimler için istifa eden Mali Müşavir ve Bağımsız Denetçi Dr. Atila Tekcan, partisinden 'Samsun Milletvekili Aday Adayı' olduğunu açıklamıştı. Atila Tekcan, 18 Mart Cumartesi günü yarın saat 13.00'da CHP Samsun İl Başkanlığı'nda basın açıklaması yapacak.

DEĞİŞİM MÜCADELESİ

CHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Dr. Atila Tekcan, "Değerli yol arkadaşlarım; Türkiye'de gerçekleştirilecek çağdaş, demokratik değişimde; özgür, aydın ve uygar bir ülkemiz inşaasına katkı vermek, bilgi ve becerilerimi ülkemin menfaatine sunmak için 18 Mart Cumartesi günü saat 13.00'da CHP İl Başkanlığı'nda 28. Dönem Milletvekili aday adaylığı için basın açıklamamı yapacağım. Sizlerle birlikte yapacağımız bu değişim mücadelesinde basın toplantısına katılımızdan onur duyacağım. Direne direne, birleşe birleşe kazanacağız" dedi.

N. Alper CABBAR