CHP'li Tekcan İstifa Etti 'Dava Polemiği' Güldürdü

TAKİP ET

SBB Meclisi'nin en aktif üyeleri arasında yer alan CHP'li Atila Tekcan, istifa ederek 'Milletvekili Aday Adayı' olduğunu açıkladı. Tekcan ile Başkan Mustafa Demir arasında geçen diyalog tebessüm ettirdi

Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi ve CHP Grup Başkanvekili Atila Tekcan, 14 Mayıs'ta yapılacak olan genel seçimler için 'Meclis Üyeliği' görevinden istifa ederek, partisinden 'Samsun Milletvekili Aday Adayı' olduğunu açıkladı. Önceki gün katıldığı SBB Meclisi'ne söz alarak istifa ettiğini açıklayan Atila Tekcan, meclis üyeleri ve SBB Başkanı Mustafa Demir'le vedalaştı.

SBB Meclisi CHP Grup Başkanvekili Atila Tekcan, istifa ederek partisinden 'Milletvekili Aday Adayı' olduğunu açıkladı.

KAZANDIN DA NE OLDU?

CHP'li Tekcan ve Başkan Demir'in arasında geçen polemik tebessüm ettirdi. SBB Başkanı Demir, Atila Tekcan'a başarı dilediklerinde bulundu. Tekcan, "Ben görevimi yaptım. Bütün davaları kazandık" dedi. Başkan Mustafa Demir ise gülümseyerek; "Kazandında ne oldu. Hangi birini durdurabildin" karşılığını verdi. İkili arasında yaşanan diyalog meclis üyelerinin gülüşmelerine neden oldu.

SBB Başkanı Mustafa Demir

CHP'LİLER BAŞARI DİLEDİ

Daha sonra CHP'li meclis üyeleri, görevinden istifa eden Atila Tekcan'ı CHP grup odasında ziyaret etti. Meclis Üyesi Emre Taha Özyar, Tekcan'a çiçek vererek başarı diledi. 

Atila Tekcan, başvuru dosyalarını teslim etmek üzere CHP Genel Merkezi'nde gidecek ve 18 Mart Cumartesi günü saat 13.00'de CHP Samsun İl Başkanlığı'nda 'Milletvekili Aday Adaylığı' basın açıklamasını gerçekleştirecek.

CHP'li SBB meclis üyeleri, Atila Tekcan'a çiçek vererek başarı diledi.

N. Alper CABBAR