CHP'li Türkel'den Karaaslan'a Salvo 

TAKİP ET

CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan'ın kentin bir sorununu dahi meclise taşımadığını ileri sürerek, "Vatandaştan nasıl destek istersin?" diye sordu. 

CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Adayı Çiğdem Karaaslan’ın iki dönem boyunca TBMM’de tek bir kelime etmediğini öne sürdü. 

Türkel, Karaaslan'ın Samsun'un tek bir sorununu dahi TBMM'ye taşımadığını ileri sürerek, "Çiğdem Karaslan 2015 yılından beri Meclis’te milletvekili olarak görev yapıyor. Ancak aradan geçen 8 yılda Samsun’un tek bir sorununu bile Meclis’e taşımadı. Samsun ile ilgili tek bir kanun taslağı oluşturmayı bırakın tek bir kelime bile etmedi "dedi. 

TÜRKEL SORDU 

Türkel, "Ne yapmış biliyor musunuz? Ankara’nın Kazan ilçesinin Kahramankazan olarak değiştirilmesi için imza vermiş. Şimdi ‘Beni Meclis’e yeniden gönderin’ diye sizden oy istiyor. Geçmişte verdiğiniz oyların hesabını sorun. Cevap veremeyecek. Bu millet yeşile karşı değil. O millet bahçelerini ihale almak ve zenginleşmek için yapmanıza karşı. Kaç millet bahçesinin ihalesini sen aldın? Neden şirketinin internet sitesi bulunmuyor? ‘Yaslı ada’ konseptine çevirmeye çalıştığınız Yassıada projesi ne oldu? Açıklasanda Samsun seçmeni seni tanısa "ifadelerini kullandı. 

Zekeriya FIRAT