CHP lideri Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a salvo: 'Samsun'da meydanı dolduramadı'

TAKİP ET

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Samsun mitingini kendi Samsun buluşması ile kıyasladı, "Doldurduğumuz meydanın üçte birini dolduramadı Tayyip bey "dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 15 Şubat'ta gerçekleştirdiği Samsun mitingini, 21 Mart tarihinde yaptığı partisinin mitingi ile kıyasladı. Özel, katıldığı televizyon programında değerlendirmelerde bulundu. 

SORUNLARI GÜNDEME TAŞIYORUM 

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Ben 1,5 ay önce meydanlara çıktım. Cumhurbaşkanı benimle kavga etmek istiyor. Ben onunla kavga etmeye varım ama kavgayı emekliler için vereceğim. Örgütlenemeyen işçiler için vereceğim. Çiftçiler için vereceğm. Ekonomik krizin ezdiği vatandaşlar için vereceğim. Tayyip beyin Samsun'da başına geleni gördünüz. Samsun'da gayet iyi bir havada bizim yağmur altında ve 6 saatttir durmadan yağan yağmurda doldurduğumuz meydanın 3'te birini dolduramadı Tayyip bey. Halkın sorunlarını gündeme getirdikçe Tayyip beyin dolduramadığı meydanlar dolmaya başladı "dedi. 

chp özgür özel recep tayyip erdoğan ak parti samsun haber siyaset yerel seçim gündem