CHP lideri Özgür Özel'den 31 Mart mesajı: 'Yarın büyük bir zafer elde edeceğiz'

TAKİP ET

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir'de yapılan yerel seçimlere ilişkin önemli mesajlar verdi. Özel, yarın gerçekleşecek olan seçimlerde büyük bir zafer elde edeceklerine inandığını dile getirdi.

İzmir'deki ziyaretlerinin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Özgür Özel, "Yarın sandıklar açıldığında İzmir'in güneşi sandıklara gelsin" diyerek başladı ve partilerin üst düzey yöneticileri arasında oluşmayan bir ittifakın seçmen nezdinde var olduğunu vurguladı.

Özel, şu ifadeleri kullandı: "Yarın büyük bir zafer kazanacağız. Çok umutluyuz. Geçmişte büyük ittifaklarla sağladığımız başarıyı, bu kez seçmenin vicdanıyla ve 'Türkiye İttifakı' ile elde edeceğiz. Demokrasi, sadece belirli bir kesimin kazanması değil, tüm toplumun refahını ve adaletini sağlamaktır. Eğer bir kişinin bile kalbini kırdıysak, özür dileriz. 1 Nisan'da Türkiye demokrasisi için önemli bir gün olacak."

Ayrıca, seçim kampanyası sürecinde yaşanan eşitsizliklere ve devlet imkanlarının AKP adayları lehine kullanılmasına da dikkat çeken Özgür Özel, şu şekilde konuştu: "Türkiye'de bir partiyi devlet olarak gören anlayışın adil bir seçim ortamı sağlayamayacağını düşünüyorum. Devletin bütün imkânları bir parti için seferber edildi. Siyaset yapmayacakları söylenen bakanlar bile kampanyaya katıldı. Ancak bizim adaylarımız kendi güçleriyle mücadele etti. Tarih boyunca devletle millet ne zaman yarıştıysa, millet kazanmıştır. Bugün ise devletle 'Türkiye İttifakı' arasında bir yarış söz konusu."

chp özgür özel yerel seçim