CHP Lideri Özgür Özel: Kimseyi Dışlamayan Bir İttifaka İhtiyaç Var

TAKİP ET

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Antalya'da düzenlenen aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, "Cumhur İttifakı'nı yenmek için çok daha güçlü, öz güveni yüksek, ayakları yere basan, kimseyi dışlamayan bir ittifaka ihtiyaç var. Bunu başaracak olan bizim ittifakımızdır, adı Türkiye İttifakıdır' dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Antalya'da düzenlenen aday tanıtım toplantısında partisinin hedeflerini ve seçim stratejisini açıkladı. İşte Özel'in konuşmasından önemli detaylar:

Özgür Özel, Antalya'da gerçekleşen toplantıda, 5 yıllık bir dönemin değerlendirildiği ve gelecek projelerin tanıtıldığı bir gün olduğunu belirtti.

Aday belirleme sürecinin her zaman zorlu olduğunu vurgulayan Özel, sürecin kırgınlıklar olmadan tamamlanabilmesi için çalışmalar yapılacağını ifade etti.

Mevcut belediye başkanlarının performansını düzenli olarak değerlendirecekleri, halk memnuniyet anketlerinin sürekli yapılacağı bir ölçme değerlendirme sistemini hayata geçireceklerini belirtti.

Özgür Özel, partisinden ayrılan ya da görevinden ayrılan arkadaşlarına teşekkür ederken, bu isimlerin partiye katkılarını ümit ettiğini dile getirdi.

Konuşmasında Türkiye'nin genel durumu ve ekonomik beklentilere de değinen Özel, 1 Nisan'dan sonra sıkı maliye politikaları ve acı reçetelerle karşılaşılacağını söyledi.

Cumhur İttifakı ve Türkiye İttifakı arasında bir yarış olduğunu belirten Özgür Özel, Türkiye İttifakı'nın güçlü, özgüveni yüksek ve kimseyi dışlamayan bir ittifak olduğunu vurgulayarak, "Bunu başaracak olan bizim ittifakımızdır, adı Türkiye İttifakıdır" dedi.

Son olarak, "Beka sorunu" ifadesine değinen Özel, bu tür tehditlere karşı Türkiye'nin daha güçlü ve birleşik olması gerektiğini savundu, ancak bu birleşikliğin siyasi bir propaganda aracı olarak kullanıldığını söyledi.

 

CHP Özgür özel açıklama