CHP Milletvekili Adayı Özler Yılmaz: 'Telefonu değiştiremeyiz Erdoğan'ı değiştirebiliriz'

TAKİP ET

CHP Milletvekili Adayı Özler Yılmaz, "Hakkı yenen, işi torpille başkasına verilen, çalışsa bile 8500 liraya talim eden genç kardeşim. Bugün iyi bir cep telefonu 60 bin TL oldu. Telefonumuzu değiştirecek gücümüz yok. Fakat Erdoğan'ı değiştirecek gücümüz var" dedi.

CHP Samsun Milletvekili adayı Özler Yılmaz,"Her 100 gencimizden 73'ü imkanı olsa Türkiye'yi terk etmeyi tercih ediyor. Gözlerinde umut, ceplerinde paraları yok. Çaresizler ve hayatta kalmak için çırpınıyorlar" dedi.

Gençlerin doğup büyüdükleri topraklardan koparılmasının günahını AK Parti iktidarının ömür boyu üzerinde taşıyacağını söyleyen Özler Yılmaz, "Bu çocuklar size hakkını helal etmeyecek. Korku ve endişeleri yaratıp onları gitmeye teşvik eden iktidar, sonra da dönüp pırıl pırıl gençlerimizi aşağılıyor. Bu gençler AK Parti'ye kendilerine yapılanın hesabını sandıkta verecek" açıklamasını yaptı.

GENÇLERİMİZLE BİRLİKTE YAPACAĞIZ

CHP'li Özler Yılmaz şunları söyledi: "14 Mayıs gençlerin seçimi olacak. Ellerinden alınan işin, yenilen hakkının, torpilin, festivallerinin elinden alınmasının hesabını soracaklar. 14 Mayıs hukuksuzluk düzeninin son bulduğu bir tarih olacak. Gençlerimiz, Millet İttifakı'nı umut olarak görüyor. Cumhurbaşkanı Adayımız Kemal Kılıçdaroğlu'nu umut olarak görüyor. 5 milyon 300 bin gencimiz ilk kez oy kullanacak. Önlerindeki seçenekler net. Ya korku duvarı ya özgürlük. Ya baskı altında, güdümlü bir gelecek ya da fırsat eşitliği ve adalet. Eğitimden üretim ve istihdama; hayallerini gerçekleştirebilecekleri bir ülke için oy verecekler ve bu ülkeyi birlikte yeniden düzlüğe çıkaracağız." Feride SEZGİN