CHP'nin Acı Kaybı: Grup Müdürü Hayatını Kaybetti

TAKİP ET

CHP'de 14 yıl boyunca TBMM Grup Müdürlüğü görevini yürüten Levent Bayraktar, yaşamını yitirdi.

CHP'de 2010 yılından bu yana TBMM Grup Müdürlüğü görevini üstlenen Levent Bayraktar, 59 yaşında hayatını kaybetti.

Uzun süredir rahatsızlığı olan CHP TBMM Grup Müdürü Levent Bayraktar'ın cenazesi yarın Kocatepe Camisi'nde kılınacak cenaze namazının ardından Karşıyaka Mezarlığı'nda defnedilecek.

CHP yöneticileri ve milletvekilleri, sosyal medya hesaplarından başsağlığı mesajları paylaştılar. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Parlamento Grubumuzda uzun yıllar birlikte çalıştığımız Grup Müdürümüz, çalışma arkadaşımız Levent Bayraktar'a Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı.

Levent Bayraktar Kimdir?

Ankara doğumlu olan Levent Bayraktar, Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezunudur. İçişleri Bakanlığı'nda uzun yıllar görev yaptıktan sonra, 2002 yılında Cumhuriyet Halk Partisi TBMM Grubu'nda Grup Danışmanı olarak göreve başladı. Evli ve bir çocuk babası olan Bayraktar, 2010 yılından itibaren CHP Grubu'nda Grup Müdürü olarak görev yapmaktaydı.

CHP CHP in Acı Kaybı Grup Müdürü Hayatını Kaybetti TBMM Grup Müdürlüğü görevini üstlenen Levent Bayraktar Levent Bayraktar Kimdir? siyaset gündem samsun haber sondakikahaber