CHP'nin Aksaçlılarından Delegelere Eğitim 

TAKİP ET

CHP'nin aksaçlıları SBB Meclisi eski Meclis Üyesi Mustafa Tüfek ve Atakum Belediyesi eski Başkanı Metin Burma, delegelere eğitim verdi. Burma ve Tüfek, 14 Mayıs seçimlerinin önemine dikkati çekti. 

Samsun Büyükşehir Belediye(SBB) Meclisi eski Meclis Üyesi Mustafa Tüfek, Atakum Belediyesi eski Başkanı Metin Burma, CHP Atakum İlçe Başkanı Turgay Özçelik'in yönetiminde delegelere yönelik düzenlenen toplantıda 14 Mayıs seçimlerinin önemine dikkati çekti. 

CHP Atakum İlçe Başkanı Turgay Özçelik, Türkiye'nin en kritik seçimlerine gidildiği bir dönemde hem cumhurbaşkanlığı hem de meclis çoğunluğunu elde ederek büyük başarı kazanacaklarını söyledi. Özçelik, "Hepimiz sahada yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Bu seçimlerde tarih yazacak ve yeni bir dönemin kapılarını açacağız. Yorgun iktidarı halkımızla birlikte göndereceğiz." dedi. 

Burma ve Tüfek, 14 Mayıs seçimlerinin önemine dikkati çekerek, Millet İttifakı'nın kazanacağını söyledi. 

YOĞUN TEMPODA 
ÇALIŞMALARA DEVAM 

Seçim koordinasyon başkanlığına getirilen Eski Başkan Metin Burma ise çalışma yöntemlerini anlattı. Kalan günler için özel bir strateji ile yoğun tempo da saha da olacaklarını söyledi. Burma ve Tüfek, 14 Mayıs seçimlerinin önemine dikkati çekerek, Millet İttifakı'nın kazanacağını söyledi. 

Feride SEZGİN