CHP Samsun Büyükşehir Adayı Cevat Öncü: "Bu anlayışa 'dur' diyecek olan biziz!"

TAKİP ET

CHP SBB Başkan Adayı Cevat Öncü'nün hedefinde Çarşamba'yı yöneten AK Parti'ni adayı Halit Doğan vardı. Öncü, "İnsanlar bunu bize soruyor. Bu anlayışa 'dur' diyecek miyiz? Hep beraber çok az bir mesafe kaldı" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü, Yakakent'te Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışında konuştu. Sözlerine hayat pahalılığından bahsederek başlayan Cevat Öncü, ulaşım, su baskınlarından söz etti.

"Samsun'u geliştirmeye, hak ettiği yere getirmek üzere bu yolculuğa çıktık" diyen Cevat Öncü, "Yakakent'in problemlerini biliyoruz. Düğün salonu ihtiyacı var. Kapalı pazar yeri ihtiyacı var. Sahillerinin korunmaya ihtiyacı var. Daha pek çok ihtiyacı var ve tüm bu sorunları çözmek için yola çıktık" dedi.

‘HAZIR MIYIZ’ DİYE SESLENDİ

Cevat Öncü, Samsun'da sosyal belediyeciliğe, ihtiyaç sahiplerine, dar gelirlilere, emekliye, engellilere sahip çıkacak bir anlayışa kavuşmaya 'Hazır mıyız?' diye sordu.

 CHP SBB Başkan Adayı Cevat Öncü şöyle konuştu: "Rakiplerimizden biri; ‘adaylar arasında tek ve sadece belediye yönetimi tecrübesi olan benim' demiş. Şuan kendisi mevcut Çarşamba Belediye Başkanı. Çarşamba'ya gittik gördük. Samsunlular soruyor; 'Çarşamba'nın yollarını görmüyor mu? Çarşamba sanayi sitesinin her yağmurda göle dönen yollarını görmüyor mu? İnsanlar bunu bize soruyor. Bu anlayışa ‘dur’ diyecek miyiz? Hep beraber çok az bir mesafe kaldı.

Birlikte gece gündüz çalışarak, herkesi kucaklayan, herkesin abisi, kardeşi olan, partili partisiz ayrımı yapmayan, tüm sıcaklığıyla Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin bir devlet kapısı, bir baba ocağı, bir ana kucağı olduğunu hatırlatan belediye yönetimine çok az kaldı."

Samsun Samsun Haber CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü