CHP Samsun Büyükşehir Adayı Cevat Öncü: Öncü: '5 yıl boyunca rozetim olmayacak'

TAKİP ET

CHP SBB Başkan Adayı Cevat Öncü, "Siyasi rozetimizi kapıda bırakarak belediyeye gireceğiz. Herkesin belediye başkanı olacağız. Partizanlık yok, onun bunun adamı yok" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü, seçim çalışmaları kapsamında kentin dört bir yanını dolaşarak projelerini anlatıyor. Cevat Öncü, herkesle kucaklaşan, çocuklarla yakından ilgilenen, gençlerle, kadınlarla, yaşlılarla tek tek temas kuruyor.

Yerel yönetimlerin 'siyasi makamlar' olmadığını söyleyen Öncü, "Çok açık yüreklilikle söylüyorum, seçildiğimiz zaman siyasi rozetimizi, ceketimizi kapıda bırakarak belediyeye gireceğiz. Herkesin belediye başkanı olacağız. Hiç bir şekilde particilik, partiye üye olmaya zorlama, onun adamı, bunun adamı işi bizde kesinlikle olmayacaktır" diye konuştu.

BENDE PARTİZANLIK OLMAZ

CHP'li Cevat Öncü, "Hiç bir zaman bende partizanlık olmaz. Samimi söylüyorum, ‘Size oy vereceğim’ diyen insanların üçte birinin en az yüzde 30’unun daha önce başka partiye oy vermiş. Ankette vatandaşa soruyoruz; ‘Niye bize oy verirsiniz?’ diye. ‘Daha iyi hizmet edeceğinizi düşünüyoruz’ diyorlar. Bana oy vermeden önce tüm adaylara bir bakın. Dününe, bir yıl öncesine, 5 yıl öncesine, 10-20 yıl öncesine bir bakın. Ne yapmışlar. Samsun'da duvarda ne çivisi var? Seçim öncesi herkes bir şey söylüyor. Kimse yoğurdum ekşi demiyor" ifadelerini kullandı.

samsun rozet büyükşehir cevatöncü