CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü: Yarış CHP ve AK Parti arasında!

TAKİP ET

CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü, "Gönlünüzün yattığı parti olabilir ama bu seçim parti yarışı değil, hizmet işi. Seçim CHP ve AK Parti adayı arasında, 31 Mart'ta bize destek olun" mesajı verdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü, Vezirköprü ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi, destek istedi.

Cevat Öncü, "Bu seçim, parti seçimi değil hizmet seçimidir. Bu seçimde partiye değil adaya bakmak lazım. Bu seçim yarışı da AK Parti'nin adayı ile CHP adayı olarak benim aramda geçiyor. Kazanmaya çok yakınız" dedi.

CHP SBB Başkan Adayı Cevat Öncü, Vezirköprü ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi, destek istedi. Öncü, "Bu seçim yarışı AK Parti'nin adayı ile CHP adayı olarak benim aramda geçiyor. Kazanmaya çok yakınız" dedi.

SEÇMENE OY MESAJI

CHP'li Cevat Öncü, şöyle konuştu; "Oy oranları düşük partilerdeki bu adaylara vereceğimiz oylar mevcut belediye yönetimine dolaylı destek demektir. Bugünkü belediye yönetimine destek olmak istemiyorsanız, değişim istiyorsanız, başka partilerde de olsa gönlünüz bu seçimde bize destek olun. Bize destek olun ki; düşük oranlı adaylara verdiğiniz oylar inanın ziyan oluyor. Oy oranı küçük olan partilere verilecek oylar iktidarın işine yarıyor. Ben değişim ve dönüşüm için hepinizden destek istiyorum" diye konuştu.

‘CEK, CAK’LA SİZİ KANDIRMASINLAR

"Eğer bu seçimlerde iktidarın kulağını çekmezsek, ders vermezsek, yerel yönetimleri değiştirmezsek, inanın bana Türkiye'yi daha kötü günler bekleyecek" diyen CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü, "Seçimdir, kazanılır, kaybedilir. Milletin kararı başımızın gözümüzün üstüne. 20 yıldır Samsun'u yönetenler artık ‘cek’ ve ‘cak’la sizi kandırmamalı. Buna bir parti işi olarak bakmayın" ifadelerini kullandı. 

samsun CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü Yarış CHP ve AK Parti arasında seçim çalışması yerel seçim samsun haber siyaset gündem haber