CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel: 'Halkın umudu Kılıçdaroğlu'

TAKİP ET

CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel, Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı olarak Kemal Kılıçdaroğlu'nun isminin kamuoyuna açıklandığını hatırlatarak, "Kemal Kılıçdaroğlu, halkın umudu oldu "dedi.

İYİ Parti Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a Cumhurbaşkanı Yardımcılığı görevi verilmesi önerisi ile Altılı Masa'ya geri dönmesinin ardından Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ismi kamuoyuna duyuruldu. CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel, yazılı açıklama yaparak değerlendirmelerde bulundu. 

'HİÇBİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK'

Türkel, "Altılı Masa, tüm önyargılardan bağımsız, milletin sesini dinleyerek özellikle AK Parti'nin çöküş döneminde ülkenin yakıcı ve kangren olmuş sorunları altında tek umudun ortak akıl, tek umudun dayanışma, tek umudun ortak bilinç olduğu ve hep birlikte yöneteceğiz söylemi ile toplanmıştır.  Vatandaş işsizlikle, yoksullukla mücadele ederken devletteki çürüme, yolsuzluk, liyakatsizlik en can yakıcı hale gelmişken özellikle yaşanan deprem felaketinde AK Parti, devleti enkazın altına gömmüş, vatandaşına çadır su tedarik edemez hale getirmiş iken, millet yoklukla mücadele ederken, saray sosyetesi zenginliğine zenginlik katarken, adalet haksızlık ve hukuksuzluk her tarafa sirayet etmişken, Cumhurbaşkanı adayımız Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu olarak açıklanmıştır. Bugünden itibaren Samsun'da ve Türkiye'de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Milletin masası demiştir ki;Tek adam sistemi son bulacak, milletin Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu değil, evine ekmek götüremeyen babalar, depremde evlatları göçük altında kalmış çaresiz anneler, mülakat sistemi ile perişan edilmiş gençler, ülkemizden umudunu kesmeyen milletimiz Cumhurbaşkanı olacaktır. Saray düzenine son verip millet tekrar iktidara gelecektir "dedi. 

Zekeriya FIRAT