CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel: Yapamazsınız 

TAKİP ET

CHP Samsun İl Başkanı Türkel, Tenis Kulübü'ne Büyükşehir Belediyesi'nce yapılan tahliye tebligatına sert tepki gösterdi. Türkel, "Yapamazsınız Sayın Demir. Biz buna asla izin vermeyiz "dedi.  

Batıpark'tan Doğupark'a kadar geniş bir alanın Millet Bahçesi'ne dönüştüren Büyükşehir Belediye Meclisi'nde kabul edilen imar planına tepkiler sürerken, Tenis Kulübü'ne yapılan tahliye tebligatı tepkileri yükseltti. CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel, Millet Bahçesi planını rant girişimi olarak nitelendirdi. 

SIRA TENİS KULÜBÜ'NDE 

CHP Samsun İl Başkanı Türkel, "Bazen izleyelim, susma hakkımızı kullanalım diyorum ama sayın Demir hata üstüne hata yapıyorsunuz. Samsunspor Nuri Asan Tesisleri'nin de içinde bulunduğu, Atakum sınırından Canik Tekkeköy sınırına kadar olan sahil şeridini sözüm ona Millet Bahçesi ilan ediyorsunuz. Tepkiler üzerine Samsunspor’un Tesisleri'ni plana ekledim diyemeyip mecburen geri adım atıyorsunuz. Şimdi sıra Tenis Kulübü Tesisleri'nde "dedi. 

CEVAP BEKLEYEN SORULAR 

CHP İl Başkanı Türkel, cevaplaması için SBB Başkanı Mustafa Demir'e sorular yönelterek şunları kaydetti; "Sormuştum yine soruyorum: Millet Bahçesi planınız MHP ve AK Parti oylarıyla ve bizim itirazlarımıza rağmen meclisten geçti. Bize göre bu iş bir rant projesidir! Bu projenin rantı kime aktarılacak? Millet Bahçelerinin Samsun’da ve Türkiye’de hangi firmalar, hangi sayiklere dayanarak projelerini planlıyor? Millet Bahçesi projelerini hangi siyasetçinin yakın arabaları yapıyor? Sizin de sürekli dile getirdiğiniz üzere Samsun 1 milyon 350 bin kişinin ortak malıdır! Millet Bahçesi projesini meclisten geçirmeden önce hangi odaya hangi derneğe, hangi Samsunluya danıştınız? Yapamazsınız Sayın Demir! Samsun’da Mustafa Demir varsa Samsun’da CHP de var." Zekeriya FIRAT