CHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Barış Kaygusuz; 'Halkın İktidarını Kuracağız'

TAKİP ET

CHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Barış Kaygusuz, "Halkın iktidarını mutlaka kuracağız. Gençliğim, birikimim, çalışkanlığım, sizlerin güveni ve desteği benim en büyük gücüm olacaktır' dedi.

Makine Mühendisi ve Samsun Ticaret ve Sanayi Odası(STSO) Meclis Üyesi Barış Kaygusuz, CHP Samsun milletvekili aday adaylığını CHP İl Başkanlığı'nda düzenlediği toplantı ile açıkladı. Toplantıya, CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türker, Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci’nin yanı sıra çok sayıda partili katıldı. Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. 

Makine Mühendisi ve Samsun Ticaret ve Sanayi Odası(STSO) Meclis Üyesi Barış Kaygusuz, CHP Samsun milletvekili aday adaylığını CHP İl Başkanlığı'nda düzenlediği toplantı ile açıkladı. 

'KUTLU YOLCULUK BAŞLADI'

Kaygusuz, "Bu yolu sizlerle yürüyeceğim. Birinci ve asıl hedefim Sayın Genel Başkanımızı Cumhurbaşkanı yapmak ve Millet İttifakını iktidara taşımaktır.  Dostlarımızla birlikte iktidar olacağız. Halkın iktidarını mutlaka kuracağız "dedi. 

Barış Kaygusuz

PROJELERİNİ AÇIKLADI 

CHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Kaygusuz şöyle devam etti; "Gençliğim, birikimim, çalışkanlığım, sizlerin güveni ve desteği benim en büyük gücüm olacaktır. Milletvekili seçilirsem öncelikle Samsun milletvekili olacağım. Halkın temsilcisi olacağım. Samsun’da gençlerin ağabeyi, herkesin kardeşi, büyüklerimizin bir evladı olarak sizlere özveriyle hizmet edeceğim. Öncelikle Samsun- Ankara hızlandırılmış tren projesini hayata geçireceğim. Samsun ve ilçelerinin kentsel dönüşümünü yerinde, yerli müteahhitlerimizle, iş insanlarımızla ve esnaflarımızla birlikte gerçekleştirerek doğal afetlere rağmen Samsunumuzu güvenli bir kent haline getireceğiz.  Samsun’u bir turizm, kültür ve sanat kentine dönüştüreceğiz. Şehrimizi katma değeri yüksek ürünlerin üretileceği 5. Bölge projesindeki önemli merkezlerden biri olmasını sağlayacağız. İstihdamı artıracağız. Türkiye’nin ikinci yüzyılında Millet İttifakı'nı hep birlikte biz kuracağız. Size ve halkımıza güveniyorum.”

Nazım AKPINAR