CHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Fatih Tok; 'Halkın İktidarını Hep Birlikte Kuracağız'

TAKİP ET

CHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Fatih Tok, vatandaşların ve esnafların sorunlarını dinledi. Millet İttifakı'nın her soruna çözümü bulunduğuna dikkati çeken Tok, "Umutsuzluğa kapılmak yok. Halkın iktidarını hep birlikte kuracağız "dedi. 

Emekli Yargıtay Cumhuriyet Savcısı CHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Fatih Tok, saha çalışmalarını sürdürüyor. Tok, Samsun'un Yakakent ilçesi Kozköy Mahallesi'nde vatandaşlar ve esnafların sorunlarını dinledi. 

Pazaryerinde ve kahvehanede vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Tok, "Tek adam rejimine karşı Kuva-yi Milliye Hareketi'ni Genel Başkanım Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde yeniden başlatıyoruz. Umutsuzluğa kapılmak yok. Halkın iktidarını hep birlikte kuracağız" dedi.

CHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Tok, Samsun'un Yakakent ilçesi Kozköy Mahallesi'nde vatandaşlar ve esnafların sorunlarını dinledi. 

SAMSUN'UN 
ÖZ EVLADIYIM 

CHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Fatih Tok, Yakakent ilçesinde kurulan halk pazarını ziyaret ederek esnafları dinledi. Tok, "Samsun’un bir öz evladı olarak siz değerli hemşehrilerimin bana vereceği vekaletle hep birlikte yeniden güzel bir ülke inşa edeceğiz "dedi. Tok’u tebrik eden Yakakentliler kendisine destek sözü vererek başarılar diledi.

Nazım AKPINAR