CHP Samsun Milletvekili Aday  Adayı Makina Mühendisi Barış Kaygusuz: 'Çalışa Çalışa  İktidara Geleceğiz'

TAKİP ET

CHP Samsun Milletvekili Aday  Adayı Makina Mühendisi Barış Kaygusuz, 15 Mart Çarşamba günü partisinin il başkanlığında düzenleyeceği toplantı ile adaylığını kamuoyuna duyuracak. Kaygusuz, "Çalışa çalışa iktidara geleceğiz. Bu konuda inancım tam, kendime olan güvenim sonsuzdur "dedi. 

CHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Makine Mühendisi Barış Kaygusuz, 15 mart Çarşamba günü saat 12:00'de partisinin il başkanlığı toplantı salonunda düzenleyeceği basın toplantısı ile milletvekili aday adaylığını kamuoyuna duyuracak. 

Kaygusuz, toplantı öncesi parti genel merkezine giderek başvurusunu yaptı, Makine Mühendisleri Odası(MMO) Samsun Şube Başkanı Kadir Gürkan ve oda üyeleriyle istişarede bulundu. Oda üyeleri, Kaygusuz'a başarılar diledi. 

'EKİPLERİMİZ HAZIR'

"İktidar olacağımıza inancım tamdır "diyen CHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Barış Kaygusuz, "14 mayıs 2023'de yapılacak olan seçimlerde genel başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu Türkiye'nin 13. Cumhurbaşkanı olacak. Partimizde dostlarımız, Millet İttifakı ortaklarımızla birlikte iktidara gelecektir. Bu konularda en ufak bir kuşkum yok. Çünkü çok güçlü bir seçim kampanyası yürüteceğiz . halkımıza gideceğiz, Samsun'un tüm kapılarını çalacağız, tüm projelerimizi anlatacağız ve nasıl bir Türkiye inşaa edeceğimize halkımızı inandıracağız. Bu çalışmaları yürütmek için sahaya çıkacak ekiplerimizi hazırladık "dedi. 

PROJELERİNİ ANLATTI 

CHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Barış Kaygusuz şöyle devam etti; "Cumhuriyet Halk Partisi'nin il ve ilçe örgütleri ile birlikte gece gündüz çalışacağız. Bu çalışmaları yürütürken Millet İttifakı ortaklarımızlada birlik beraberlik ve dayanışma ilkeleri çerçevesinde çalışarak başarıyı yakalayacağız. Birleşe birleşe başaracağız. Çalışa çalışa iktidara geleceğiz. Tekrar söylüyorum; Bu konuda inancım tam, kendime olan güvenim sonsuzdur. Samsun'a sözümdür; Samsun'u kalkınmada öncelikli iller kapsamına aldırmak için çalışacağım ve Samsunumuzu partimizin programındada yer alan 'katma değeri yüksek ürünlerin üretileceği 5 bölge' projesindeki , önemli merkezlerden biri olmasını sağlamak, istihdamı artırmak , yeni istihdam alanları sağlamak için çalışacağım. Türkiye'nin 2. yüzyılında; millet ittifakının iktidarını hep birlikte kuracağız. Kısacası benim işim gücüm samsun olacak "dedi. 

Feride SEZGİN 

Kaygusuz, toplantı öncesi parti genel merkezine giderek başvurusunu yaptı. 

Kaygusuz, Makine Mühendisleri Odası(MMO) Samsun Şube Başkanı Kadir Gürkan ve oda üyeleriyle istişarede bulundu. Oda üyeleri, Kaygusuz'a başarılar diledi. 
Kaygusuz'dan davet var 
 

CHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Barış Kaygusuz, "Açıklamaya partili yol arkadaşlarımı, Millet ittifakı paydaşlarımızı, gençlerimizi, kadınlarımız ve tüm Samsun halıkını davet ediyorum "dedi.