CHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Mehmet Özdağ: 'Samsun'a hizmet borcumuz var'

TAKİP ET

CHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Mehmet Özdağ, "Samsun'un sokaklarında büyümüş ve bu şehre hizmet etmeyi kendine borç bilen bir yol arkadaşınız olarak; kimsenin derdinin sahipsiz kalmadığı bir sürecin neferi olacağım "dedi.

CHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Mehmet Özdağ, CHP İl Başkanlığı binasında düzenlenen toplantıda resmi adaylık açıklamasını yaptı. Özdağ, "Deneyimlerinden faydalandığımız parti büyüklerimiz ve enerjisiyle ışık saçan gençlerimiz arasında bir köprü vazifesi görerek, deneyimi gençliğin enerjisi ile buluşturmaya devam edeceğim "dedi. 

'HALKIN SESİ OLACAĞIM'

Özdağ şöyle devam etti; "Samsun’un sokaklarında büyümüş ve bu şehre hizmet etmeyi kendine borç bilen bir yol arkadaşınız olarak; kimsenin derdinin sahipsiz kalmadığı bir sürecin neferi olacağım. Uzun yıllardır Samsun için, halkım için, ülkem için yürüttüğüm mücadeleyi TBMM’ye taşıyarak, doğadan, toplumdan ve halktan yana politikalar üretmek üzere, Samsun’u ve sizleri TBMM’de hak ettiğiniz biçimde temsil etmek ve TBMM’yi halka açmak için; Cumhuriyet Halk Partisi’nden 28. Dönem Milletvekilliği aday adaylığı başvurusu yapmış bulunmaktayım. Genel Başkanımız ve 13. Cumhurbaşkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde aydınlık bir geleceği hep birlikte inşa edeceğimize inancımız tamdır. Son sandık açılana, seçim ve sayım güvenliği tam olarak sağlanana kadar tüm aday adayı arkadaşlarımızla çalışarak, birlikte başaracağız. Birleşe, birleşe kazanacağız! Başlıyoruz, başaracağız! "diye konuştu. 

Feride SEZGİN