CHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Op.Dr. Murat Çan: 'Samsun'un sesi olacağız'

TAKİP ET

CHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Op.Dr. Murat Çan, saha çalışmalarına devam ediyor. Çan, "Samsun'un sorunlarını ve çözüm önerilerini biliyorum. Milletvekili seçilirsek, Samsun'un sesi olacağız "dedi.

CHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Op. Dr. Murat Çan, saha çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Çan, Samsun Muhtarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Osman Kocabıçak ve mahalle muhtarlarıyla biraraya geldi. 

Sıcak ve samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette, mahalle sakinlerinin sorunları, beklenti ve talepleri masaya yatırıldı. 

CHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Opr.Dr. Murat Çan, vatandaşların sorunlarını yakından takip ettiklerini belirterek, sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte koordineli olarak yapılacak yardım çalışmalarına destek verdiklerini ifade etti. Bunun yanı sıra Dernek Başkanı Kocabıçak, deprem bölgesinde yürüttükleri çalışmalar ve bölge insanına sağladıkları katkılarla ilgili Çan’a bilgi verdi. Samsun’da ikamet eden depremzedelere yönelik yapılacaklarla ilgili de karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. 


      
'ATAKUM İL OLMALI'

CHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Murat Çan ve beraberindekiler, daha sonra 
CHP Atakum İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti. Burada İlçe Başkanı Turgay Özçelik ve teşkilat yöneticileriyle bir araya gelen Çan, 14 Mayıs seçimleri öncesi seçim güvenliği başta olmak üzere, seçimin sağlıklı bir ortamda gerçekleştirilmesine yönelik yapılması gerekenleri masaya yatırdı. CHP Atakum İlçe Başkanı Özçelik, Atakum’da ilçe teşkilatlarıyla birlikte sahada olduklarını belirtti. Çan ise Atakum'un Samsun’un il olmaya aday en gözde ilçesi olduğunu belirterek, "İlçe turizminden sahil düzenlemesine ve kentsel dönüşüme bir çok alanda Samsun'a sahip çıkacağız. Samsun'un sorunlarını ve çözüm önerilerini biliyorum. Milletvekili seçilirsek, Samsun'un sesi olacağız"diye konuştu.  Nazım AKPINAR