CHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Opr.Dr. Murat Çan; 'Her Zaman Ulaşılabilir Olacağım'

TAKİP ET

CHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Opr.Dr. Murat Çan, Terme ilçesinde temaslarda bulundu. Çan, "Esnafın ve çiftçinin yanında olacağım. Eğer seçilirsem herkesin rahatlıkla ulaşabileceği bir vekil olacağım "dedi. 

CHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Op.Dr. Murat Çan, sahaya indi. Çan, Terme'de bulunan inşaat, manifatura, giyim, ve kuyumculuk sektöründen esnaflarla görüşerek sorunlarını dinledi. Çok sayıda esnafla bir araya gelen Çan, kendisine esnafın ilettiği sorunları, beklenti ve taleplerini dinleyerek not aldı. 
                   
Çiftçilerinde sorunlarını dinleyen Çan, milletvekili seçilmesi halinde herkesin rahat ulaşabileceği bir vekil olacağının altını çizdi. Çan, esnaf ziyaretleri sonrası Terme Ticaret Borsası Başkanı Haluk Trabzon ve Yönetim Kurulu üyeleriyle görüştü. Çan, Terme’de esnafların yanı sıra vatandaşlarla da bir araya geldi. 

CHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Opr.Dr. Murat Çan, saha çalışmaları kapsamında Terme Ticaret Borsası Başkanı Haluk Trabzon ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya geldi.

VATANDAŞLARDAN 
YOĞUN İLGİ

Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Çan, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimler için destek istedi. Çan, "Samsun ve ilçelerimizin  sorunlarının farkındayım. Esnafımızın, çiftçimizin, vatandaşlarımızın her zaman yanında olacağım "ifadelerini kullandı. 

CHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Çan, Terme esnafının yoğun ilgisiyle karşılaştı. 

MURAT ÇAN KİMDİR?

Murat Çan, 1968 yılında Terme’de dünyaya geldi. 1974 yılında Mustafa Kemal İlkokulu'ndan, 1979'da Samsun Anadolu Lisesi, 1987'de Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesi'nden mezun olan Murat Çan, 1993 yılından buyana Özel Samsun Medical Park Hastanesi ve bir çok resmi sağlık kuruluşunda Paratisyen Hekim, Genel Cerrahi Asistanı, Genel Cerrahi Uzmanı olarak görev yaptı. Çan, CHP Samsun il Yönetim Kurulu Üyeliği ve İl Başkan Yardımcılığı görevlerinde yer aldı.

Nazım AKPINAR