CHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Suat Yıldız: 'Birleşerek tek vücut olacağız'

TAKİP ET

Tüm Bel Sen Samsun Şube Başkanı Suat Yıldız, CHP'den Samsun Milletvekili aday adaylığını duyurdu. Yıldız, "CHP iktidarında yeniden birleşerek tek vücut olacağız " dedi.

CHP Samsun İl Başkanlığı binasında yapılan basın toplantısına, İl Başkanı Fatih Türkel, Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci ve eşi CHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Av. Gülay Deveci, Atakum Belediyesi eski Başkanı Metin Burma ve çok sayıda davetli katıldı. 

SUAT YILDIZ 
PROJELERİNİ AÇIKLADI 

CHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Suat Yıldız, "Partimiz ekonomide, tarımda, sanayide, eğitimde, sağlıkta, turizmde, barınmada, istihdamda ve benzeri alanlarda genel politikalarımızı belirlemiştir. Bunları ayrıca vatandaşlarımızla seçim meydanlarında paylaşacağız. Sevdamız olan Atatürk’ümüzün şehri Samsunumuzda yer alan Atakum İlkadım ve Canik ilçelerimizde eğitim ve kültür, Tekkeköy ve Kavak’ta sanayi, Çarşamba,Terme,Bafra, Vezirköprü ve Asarcık’ta tarım, Ayvacık, Salıpazarı, Ladik, Yakakent, Alaçam, 19 Mayıs ve Havza ilçelerimizde turizmin şahlanması için mücadele edeceğim. Doğayı bozmadan Terme’den Yakakent’e kadar sahil yolu planlıyorum. Şehir merkezinden havaalanına ve yine merkezden Bafra’ya, Havaalanından Çarşamba’ya raylı banliyö sistemi yapacağız. Çarşamba, Bafra, Alaçam, 19 Mayıs, Terme sulama sistemini tamamlayacağız. Ve buna benzer birçok önemli projeyi hayata geçirerek şehrimizi kalkınmada öncelikli iller arasına alacağız” diye konuştu.  Nazım AKPINAR