CHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Yargıtay Emekli Cumhuriyet Savcısı Fatih Tok: Samsun ancak bu kadar kötü yönetilir!

TAKİP ET

CHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Yargıtay Emekli Cumhuriyet Savcısı Fatih Tok, saha çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Saathane'de esnafları dinleyen Tok, SBB Başkanı Mustafa Demir'e yüklendi. Tok, "Samsun ancak bu kadar kötü yönetilir. Her projesi davalık olan başka bir belediye var mı? "dedi.

CHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Yargıtay Emekli Cumhuriyet Savcısı Fatih Tok, yoğun şekilde sürdürdüğü saha çalışmalarına, İlkadım ilçesi ile devam etti. 

BAŞKAN DEMİRTAŞ'A ZİYARET 

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ı ziyaret eden Tok, güncel gelişmeler ve seçim takvimiyle ilgili kendisiyle fikir alışverişinde bulundu. Tok, sohbetinde yerel yönetimlerin önemine değinerek, Samsun’un en büyük ilçesi olan İlkadım’da önemli projeleri hayata geçirmesinden dolayı Başkan Demirtaş’ı  tebrik etti. Samsun’da milletvekili seçilmesi durumunda başta kentsel dönüşüm olmak üzere ilçeleri ve köyleriyle yeni bir kent vizyonunu hayata geçireceğini belirten Tok, Başkan Demirtaş'a çalışmalarında kolaylıklar diledi. Başkan Demirtaş'ta Millet İttifakı'nın bir mensubu olarak, Cumhuriyet Halk Partisi’nden milletvekili aday adayı olmasından dolayı Tok'u tebrik ederek başarılar diledi. Görüşmenin sonunda Aday Adayı Tok ve Başkan Demirtaş, günün anısına birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

MİLLET İTTİFAKI 
ÇÖZÜMÜN ADRESİ 

Başkan Demirtaş’ı ziyaretinin ardından CHP İlkadım İlçe Başkanlığına geçen CHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Yargıtay Emekli Cumhuriyet Savcısı Fatih Tok, burada CHP İlkadım İlçe Başkanı Avukat Ali İzzet Kavtelek ve teşkilat yönetimiyle buluştu. Güncel siyasi gelişmeler ve yaklaşan 14 Mayıs seçimleriyle ilgili İlçe Başkanı ve Teşkilat üyeleriyle görüşen Tok, tüm il ve ilçe teşkilatlarıyla el ele vererek 'Tek adam rejimine karşı güç birliği içerisinde olmalıyız' mesajı verdi. Bu seçimin bir Kuva-yı Milliye Hareketi olduğunu her platformda dile getirdiğini belirten Tok, ilçe teşkilatına hitaben yaptığı konuşmada, "Cumhuriyet değerlerimizi, laik demokratik Türkiye Cumhuriyetini birlikte sonsuza kadar yaşatma arzumuz hiçbir zaman dinmeyecektir. İdealimiz müreffeh bir toplum yaratmaktır "dedi. 

CHP İlçe Başkanı Kavtelek'te yaklaşan seçimlerle ilgili teşkilatıyla birlikte yürüttüğü çalışmalarla ilgili Tok’u bilgilendirdi, tebrik ederek başarılar diledi. Görüşmenin sona ermesinin ardından Tok ve İlçe Teşkilat Yönetimi birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.


  
SAMSUN VE TÜRKİYE 
İYİ YÖNETİLMİYOR 

CHP İlkadım İlçe Teşkilatı ziyareti sonrası Saathane Meydanı ve Mecidiye Caddesi'nde yer alan esnaflarla bir araya gelen Tok, sorunlarını dinledi. Tok,  "Bir Samsunlu olarak değerli hemşehrilerimle her zaman empati kuruyor, onların kaygılarını ve taleplerini önemsiyorum. Esnaf ziyaretlerimize hız kesmeden devam ediyorum. Çok çalışmaya, gönüllere dokunmaya, vatandaşlarımızla gönül köprülerimizi daha da sağlamlaştırmaya, bir olmaya devam ediyoruz. Ancak Türkiye'nin iyi yönetilemeyişi, Samsun'a yansımış durumda.Samsun ancak bu kadar kötü yönetilebilir. Büyükşehir Belediye Başkanı'nın yaptığı her proje davalık durumda. Vatandaşlar kamulaştırma mağduru. Biz bu düzeni değiştireceğiz "ifadelerini kullandı.  Nazım AKPINAR