CHP Samsun Milletvekili Adayı Mehmet Özdağ'a, Baba Ocağında Coşkulu Karşılama

TAKİP ET

Gece yarısı baba ocağı olan Alibeyli'yi İl Başkanı Fatih Türkel ve milletvekili adayı Suat Yıldız ile birlikte ziyaret eden CHP Milletvekili Adayı Mehmet Özdağ, 'Artık köylümüz sütü yoğurdu bile marketten alıyor. 14 Mayıs'ta evladınızı Meclis'e göndermek için elinizden geleni yapacağınıza inanıyorum' dedi

CHP Samsun Milletvekili Adayı Mehmet Özdağ, baba ocağı olan Çarşamba’nın Alibeyli köyünde coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı. Mehmet Özdağ’a CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel ve CHP Samsun Milletvekili Adayı Suat Yıldız eşlik etti. 

Hemşehrilerinin soğukta üşümemeleri için konuşmasını kısa tutan Özdağ, “Tarımı bitiren, tarlalarımıza ve traktörlerimize icra koyduran AK Parti’ye köylümüze yaptıklarının hesabını sormak için milletvekili adayı oldum. Alibeyli halkı olarak bu evladınızı Meclis’e göndermek için elinizden geleni yapacağınızı biliyorum. Evlatlarımızın geleceği için oylarınızı istiyorum. Her zaman olduğu gibi vekil seçilirsem kapım her zaman sizlere açık olacak” dedi.

KÖYLÜ YOĞURDU 
MARKETTEN ALIYOR 

Ülkeyi talan edenlerin, bir özelleştirme ihalesinden bile ceplerine milyar dolar indirenlerin din, vatan, bayrak duyguları üzerinden istismarda bulunduklarını anlatan Özdağ, “Benim halkımın bu konulara ne kadar hassas olduklarını biliyorlar ve sonuna kadar bunu kullanıyorlar. Onların yalanlarına alet olmayın. PKK ile görüşenler de kendileri, dış güçlerin himayesine girenler de kendileri. Neden sürekli bunu anlatıyorlar biliyor musunuz? Çünkü bu ülkeye verebilecekleri hiçbir şey yok. Bir zamanlar baba ocağımda her şey tarladan eve gelirdi. Şimdi ekmeği, domatesi bile çarşıdan alır duruma geldik. Sütü yoğurdu bile marketten almak çok üzücü. İşte bu kısır politikalar yüzünden gençlerimiz büyük şehirlere göç etmek zorunda kaldı. Hayvancılık ve tarım faaliyetlerini bitiren iktidarın artık değişmesi ve köy halkının yeniden ve yerinden kalkınması gerekiyor "dedi. 

Feride SEZGİN