CHP Samsun Milletvekili adayı Mustafa Yeşilyurt: 'AK Parti İktidarı 14 Mayıs'ta Sona Erecek'

TAKİP ET

CHP Samsun Milletvekili adayı Mustafa Yeşilyurt, halkın iktidara 'tamam' diyeceğine vurgu yaptı. Yeşilyurt, "Samsun kararını vermiş durumda, AK Parti iktidarı, 14 Mayıs'ta sona erecek" dedi.

CHP Samsun Milletvekili adayı Mustafa Yeşilyurt, Bafra, Atakum ve İlkadım ilçesinde köylerde kahvehane ziyaretleri yaparken, aynı zamanda pazar yerinde esnaflarla selamlaştı.

Çarşıda pazarda hem esnafın hem de vatandaşın derdinin ekonomi olduğunu kaydeden Mustafa Yeşilyurt, "Sorular da sorunlar da aynı. Tezgahlar ateş pahası, vatandaşın alım gücü düşük. Pazar sepetinin ağzına kadar dolu olduğunu görmek imkansız. Tane tane alışveriş var, ellerde 3-5 poşetle evinin yolunu tutuyor vatandaş" dedi.

Çarşıda pazarda, kahvehanede vatandaşın derdi 'ekonomi' diyen CHP Samsun Milletvekili adayı Mustafa Yeşilyurt, "14 Mayıs'ta görüyoruz ki; Kemal Kılıçdaroğlu 'Cumhurbaşkanı' seçilecek, CHP kadroları Meclis'te olacak" dedi.

KRİZ YOK DİYENLER
ÇARŞI PAZARA GİTMELİ

Hükümetin ekonomi politikasını eleştiren Yeşilyurt, "Kriz yok diyenler, çarşı pazara gitmeli. 'Esnafımızı ekonomik krizin altında ezdirmeyeceğiz' diyenler, vatandaşın sepetine baksın. Bugün pazarda bir sepet 400 liraya dolarken, markette sepeti doldurmak en az bin TL'den başlıyor" ifadelerini kullandı.

CHP Samsun Milletvekili adayı Mustafa Yeşilyurt, 14 Mayıs'ta halkın iktidara 'tamam' diyeceğine vurgu yaptı. Esnaf ve vatandaşın iktidardan yaka silktiğini ifade eden Mustafa Yeşilyurt, "Samsun kararını vermiş durumda. AK Partili seçmenler de Millet İttifakı'na destek vereceklerini söylüyor. AK Parti iktidarı, 14 Mayıs'ta sona erecek. Bu inançla esnaf ve vatandaşlarımızı tek tek ziyaret ediyoruz. Ev ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Gördüğümüz tablo ve bize karşı gösterilen ilgi çok güzel. Samsun kararını vermiş durumda" ifadelerini kullandı.  N. Alper CABBAR