CHP Samsun Milletvekili Adayı Mustafa Yeşilyurt: 'Çocuklarımızın hakkını yiyenlere oy vermeyin'

TAKİP ET

CHP Samsun Milletvekili Adayı Mustafa Yeşilyurt, 'Halkını bölüp kutuplaştıran AK Parti, 21 yıldır çocuklarımızın geleceğini çaldı. İşçinin, emeklinin, çiftçinin, esnafın, memurun fakirleşmesine yol açanlara, kul hakkı yiyenlere oy vermeyin' dedi.

Seçime sayılı günler kala Samsun halkına çağrıda bulunan CHP Samsun Milletvekili Adayı Mustafa Yeşilyurt, “Hafta sonunda çocuklarımızın geleceğini oylayacağız. Onların hakkını yiyenlere oy vermeyin. Sandığa giderken en çok onları düşünün” diye konuştu. 

'MÜLAKATLAR KALDIRILACAK'

Emeklilere en az yüzde 50 zam yapılacağını, bayramda 15 bin lira bayram ikramiyesinin hesaplarına geçeceğini söyleyen Yeşilyurt, “Esnafımızın vergisi düşecek, kira stopajı kalkacak ve Esnaf Bakanlığı kurulacak. Çiftçi kardeşimiz mazotu yüzde 36 daha ucuza alacak, banka borçlarının faizi silinecek. Tarım ilacı ve gübreye ödediği paranın yarısı destek olarak geri verilecek. İşe alımlarda mülakat kaldırılacak. Çetelerin hırsızların yurt dışına kaçırdığı 418 milyar dolar Türkiye’ye getirilecek ve halkı için kullanılacak” diye konuştu. N.Alper CABBAR