CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek: 'Samsun'dan direkt uçuşlar başlamalı

TAKİP ET

CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Çarşamba Havalimanı'ndan Körfez, Uzak Doğu ve Avrupa ülkelerine direk uçuşların başlaması gerektiğini söyledi.

CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, TBMM'de kentin sorunlarını gündeme taşıdı. Samsun'un turizm potansiyelinin yüksek olduğuna işaret eden Zeybek, Avrupa, Uzak Doğu ve Körfez ülkelerine direkt uçuşların olmamasının büyük bir eksiklik olduğunu söyledi. 

ZEYBEK ÇAĞRI YAPTI 

Zeybek, "Direkt uçuşların olmaması Samsun şehrimize turist gelişinde büyük engel oluşturmaktadır. TBMM’den, tüm yetkililere çağrıda bulunuyorum; Samsun- Çarşamba Havalimanına uluslararası uçuşları başlatınız! Samsun’umuzu cezalandırmayınız. En üstün standartlarda olan Çarşamba Havalimanına; Körfez ülkeleri, Uzak Doğu ve Avrupa ülkelerinden seferlerin başlatılmasında gerekli çalışmaların yapılmasını bekliyoruz "dedi. 

YOL BAŞKA BAHARA KALDI!
        
CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, ”Havza- Vezirköprü arasında yaklaşık 30 km'lik iki şeritli yolun uzun zamandır yapılamaması bölgemizde kazalara neden olmaktadır. Bu yolda sıkça kazaların yaşandığı kaza kayıtlarında mevcuttur. Yılan hikayesine dönen Vezirköprü- Havza arası yolun yapımına üç yıl önce başlanmasına rağmen bir ilerleme kaydedilemedi. Uzun zamandır yol yapımının durmasının nedeni olarak ödeneklerin bittiği olarak belirtilmektedir "ifadelerini kullandı. 

N.Alper CABBAR