CHP Samsun Milletvekili Opr. Dr. Murat Çan: Teröristlerle mücadele ettim ne diyorsunuz?

TAKİP ET

CHP Samsun Milletvekili Opr. Dr. Murat Çan, Millet İttifakı'nın terör grupları ile ilişkilendirilmesine tepki göstererek, "Ben teröristlerle mücadele ederken, iktidar pazarlık yapıyordu. Ne diyorsunuz siz? "dedi.

CHP Samsun Milletvekili Opr. Dr. Murat Çan, Millet İttifakı'nın terör grupları ile ilişkilendirilmesine sert tepki gösterdi. Çan, "Bende bu topraklarda doğup büyümüş, aynı kederi ve sevinci yaşamış, bu topraklara hizmet eden bir Türk hekimiyim. İktidar masalarda pazarlık yaparken, ben Suriye’de operasyonlardaydım "dedi. 

ÇAN SERT TEPKİ GÖSTERDİ 

Çan, "Bugüne kadar vatan görevimi hiç dile getirmedim.Millet İttifakı'nın terörist gruplarla iletişim kuruyormuş gibi gösterilmeye çalışılması karşısında Samsun’un gerçekleri bilmeye hakkı olduğunu düşünüyorum. Dolmabahçe’de pazarlık yapılırken ben Suriye cephesinde operasyondaydım. Şanlı Türk Ordusu’nda görev kayıtlarım mevcut, gidip bakabilirsiniz. Ben Nusaybin’de kurşun yağmuru altında yaralı Mehmetçiklerimizi kurtarmaya çalışırken, sen Habur’da teröristlerin ayağına mahkeme götürüp, onları serbest bıraktın. Onları otobüs tepesinde ‘kahramanlar’ gibi şehir şehir gezdirip kutlama yaptırdın "ifadelerini kullandı.