CHP Samsun Milletvekili Zeybek: Çifte maaşlar vicdanları sızlattı

TAKİP ET

CHP Samsun Milletvekili Zeybek, Büyükşehir Belediyesi'nde üst düzey bürokratların maaşlarına ek olarak aldığı 'huzur hakkı' ödemelerine tepki göstererek, "İşsizlik ve yoksulluğun zirve yaptığı dönemde bu tür ödemelerin yapılması vicdanları sızlatmaktadır "dedi. 

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ve belediyenin üst yönetiminde yer alan Genel Sekreter ve Yardımcılarının hatta bazı daire başkanlarının belediyenin iştiraki olan SAMULAŞ, Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür Turizm Ticaret A.Ş., Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent Turizm Ticaret A.Ş.'nin yönetiminde yer aldıkları için bürokrat maaşlarına ek olarak 'huzur hakkı' adı altında maaş aldıkları öne sürüldü. Alınan ek maaşların 4 ila 5 bin lira arasında olduğu belirtildi.  

İŞSİZLİĞİN ZİRVE YAPTIĞI DÖNEMDEYİZ 

Çifte maaşlara CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek'ten tepki geldi. Zeybek, "Ülkemizde işsizlik ve yoksulluğun zirve yaptığı dönemde, iktidara yakın kişilere huzur hakkı ve benzeri adlar altında fazla ödemelerin yapılması vicdanları sızlatmaktadır. Kurumun ve ülkenin çıkarları bireylerin çıkarlarından çok önemli olduğunu herkesin hatırlaması ve bu hususa dikkat etmelidir "dedi. 

5 OCAK HHALK 

Haber: Zekeriya FIRAT