CHP Samsun Milletvekilli Aday Adayı Şevki Yılmaz: '14 MAYIS'A KADAR  DURMAK HARAM' 

TAKİP ET

CHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Şevki Yılmaz, geniş katılımlı açık hava toplantısı ile aday adaylığını açıkladı. Yılmaz, "14 Mayıs'a kadar durmak dinlenmek bize haramdır. Ben ve arkadaşlarım gece gündüz demeden canla başla mücadele edeceğiz "dedi. 

Samsun’un tanınan iş insanlarından CHP Bafra eski İlçe Başkanı Şevki Yılmaz, CHP'den Samsun Milletvekili aday adaylığını Bafra'da düzenlediği geniş katılımlı açık hava toplantısı ile açıkladı. Yılmaz, "Biz seçime girmeden zaten bu zaferi kazandık. Siz değerli dostlarımın ilgisi ve coşkusu bunun en açık ispatıdır" dedi. 

'PARTİME GÖNÜL VERDİM'

CHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Şevki Yılmaz, "Cumhuriyet Halk Partisi’ne gönül vermiş bir kardeşiniz olarak siz değerli vatandaşlarımın desteği ve Genel Merkezimizin onay vermesiyle inşallah milletvekili seçileceğime inancım tamdır. Değerli dostlarım! 1968 yılında Bafra’nın Örencik Köyü'nde doğdum. 18 yaşında gönüllü olarak Cumhuriyet Halk Partisi’ne üye oldum. Partimde gençlik kollarında görev aldıktan sonra İlçe yönetimine atandım. 5 yıl ilçe yönetiminde görev yaptıktan sonra ilçe başkanlığına aday oldum ve bu görevi 10 yıl yaptım. En son aşamada ise milletvekili aday adayı olarak huzurlarınızdayım” dedi.


 
'KAZANAN 
BAFRA OLACAK'

CHP ile halkın iktidar olacağını belirten CHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Şevki Yılmaz, "Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında halkımız iktidar olacaktır. Kazanan sizler olacaksınız. Çiftçimiz kazanacak, esnafımız kazanacak, emeklimiz, memurumuz topyekün Baframız kazanacak” dedi.

'SAMSUN'UN 
SESİ OLACAĞIM'

CHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Şevki Yılmaz, Yakakent ilçesinden başlayarak bütün belediyeleri almakta kararlı olduklarını belirterek, "Vekil olursam çevremle uyum içerisinde hareket edeceğim. Bafra Ticaret Odası ve Ziraat Odası gibi önemli kurumlarımızın tüm sorunlarını meclise taşıyacağım. Memleketim Bafra’ya ve Samsun'a tüm benliğimle sahip çıkacağım "dedi. 

'14 MAYIS'TA KAZANAN 
MİLLET İTTİFAKI OLACAK'

CHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Şevki Yılmaz, 14 Mayıs'ta Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı olan Kemal Kılıçdaroğlu'nun kazanacağına yürekten inandığını belirterek, "14 Mayıs’a kadar durmak dinlenmek bize haramdır. Ben ve arkadaşlarım gece gündüz demeden canla başla mücadele edeceğiz. Allah'ın izniyle bu seçimde Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı yapacağız.  Bunu sizlerin kararlı bakışlarında gördüm. Buna yürekten inanıyorum ve sizin de inanmanızı istiyorum. Siz dostlarım ve dava arkadaşlarım olmadan bir şey yapamam.  Sizlere ihtiyacım var. Birleşe birleşe büyüyeceğiz ve 14 Mayıs’ta iktidar olacağız.  Cumhuriyet Halk Partisi'ni iktidar yapmadan, Bafra Belediyesi'ni kazanmadan, Genel Başkanımızı Cumhurbaşkanı yapmadan, memleketim Bafra’dan Milletvekili olmadan ölmek bana nasip olmasın” ifadelerini kullandı.
   

CHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Şevki Yılmaz 

Samsun’un tanınan iş insanlarından CHP Bafra eski İlçe Başkanı Şevki Yılmaz, CHP'den Samsun Milletvekili aday adaylığını Bafra'da düzenlediği geniş katılımlı açık hava toplantısı ile açıkladı. 

CHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Şevki Yılmaz, açıklamanın ardından tebrikleri kabul etti. 

Nazım AKPINAR