CHP SBB Başkan Adayı Cevat Öncü: 'Samsun bizimle güzelleşecek'

TAKİP ET

CHP SBB Başkan Adayı Cevat Öncü, "Biz Samsun'u, ilçelerimizi sel ve su baskınlarıyla anılan bir şehir olmaktan çıkartacağız. Bu kenti doğa olaylarına karşı, depreme karşı, sel ve su baskınlarına karşı dirençli bir kent haline beraber getireceğiz. Samsun bizimle güzelleşecek "dedi.

CHP Samsun Büyükşehir Belediyesi (SBB) Başkan Adayı Cevat Öncü, seçim çalışmaları kapsamında Galericiler Sitesi, Eski Sanayi Sitesi ve 1965 Samsunspor Derneğini ziyaret etti. Ardından Adige Kültür Derneği iftar programına katılan Öncü, daha sonra da Atakum ilçesi Taflan Mahallesi’nde Açık Hava Toplantısına katıldı. 

ÖNCÜ'NÜN TEMPOSUNA YETİŞİLEMİYOR 

CHP SBB Başkan Adayı Cevat Öncü, daha sonra 19 Mayıs ilçesi Yörükler Mahallesi ve Canik ilçesi Yavuz Selim Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlar tarafından sevgi ve ilgi ile karşılanan Cevat Öncü, daha sonra da Samsun Akademik Odalar Birlikteliği toplantısına katıldı. Ardından da Samsun Avcılar ve Atıcılar İhtisas Kulübü Derneğini ziyaret eden Öncü, Of-Çaykara Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile iftar yaptı.

'BİZ BU SEÇİMİ BİRLİKTE KAZANIYORUZ'

Seçimi kazanmaya çok az bir fark kaldığını ifade eden CHP SBB Başkan Adayı Cevat Öncü, "Kararsız vatandaşlarımızı ikna etmemiz gerekiyor. Kararsızları ikna edip, kendi safımıza çekebilirsek, projelerimize ikna edebilirsek, sizlerin gayretiyle bu sayıyı çoğaltabilirsek, inanın bana biz bu seçimi kazanıyoruz. Hep beraber kazanıyoruz. Ben bugün en son söyleyeceğimi ilk söyleyeyim. Eğer biz kazanırsak 17 ilçe kazanacak. Biz kazanırsak 1250 mahalle kazanacak. Biz kazanırsak 1 milyon 370 bin Samsunlu kazanacak. Biz kazanırsak Atakum kazanacak. Biz kazanırsak Taflan kazanacak” diye konuştu. 

SAMSUN HAK ETTİĞİ YERE GELECEK 

CHP SBB Başkan Adayı Cevat Öncü, bir hafta sonra bambaşka bir anlayışla kentin problemlerini çözerek Samsun’u hak ettiği yere hep beraber getireceklerini dile getirdi. Samsun’un önemli potansiyelleri olduğunu vurgulayan Öncü, “Turizm potansiyeli var. Spor potansiyeli var. Sağlık turizmi potansiyeli var. Sanayi potansiyeli var. Her şey var. Un var, şeker var ama bunlar helva yapamadılar. Göreve geldiğimizde Samsun’u adaletle yöneteceğiz. Samsunlunun hakkını yemeyeceğiz, yedirmeyeceğiz. Yemiş ve yedirmiş olanlardan da hesabını beraber soracağız. Biz Samsun'u, ilçelerimizi sel ve su baskınlarıyla anılan bir şehir olmaktan çıkartacağız. Bu kenti doğa olaylarına karşı, depreme karşı, sel ve su baskınlarına karşı dirençli bir kent haline beraber getireceğiz. Biz Samsun'un önemli ihtiyaçları biliyoruz. Samsun'un depreme hazırlanması gerektiğini bu konuda en ufak bir adım atılmadığını biliyoruz. Bu konuda birikimimiz, donanımımız var” dedi.

chp samsun haber cevat öncü yerel seçim siyaset gündem