Çiğdem Karaaslan'dan '14 Mayıs ve 28 Mayıs' seçimleri teşekkürü

TAKİP ET

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, partisinin kadın kollarının düzenlediği iftar programına katıldı. Samsun Büyükşehir Belediyesi Ömer Halisdemir Konferans Salonu'nda gerçekleşen "Geleneksel Kardeşlik İftarı"nda konuşan Karaaslan, partililere 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinde verdikleri destek için teşekkür etti.

Karaaslan, konuşmasında, partililerin desteğiyle Türkiye'nin önünü açtıklarını belirtti. "Sizler bu desteğinizle terörle mücadelede elimizi güçlendirdiniz, dış politikada bizi cesur yaptınız, Recep Tayyip Erdoğan'a, '5 yıl daha bu ülkenin emaneti sana teslim, emanetimiz emin ellerde' dediniz." diyen Karaaslan, gelecek seçimlerde şehirlerinin kazanmasını umduklarını vurguladı.

Samsun'da gerçekleştirdikleri projelerle ilgili bilgi veren Karaaslan, AK Parti'nin Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Halit Doğan'ın nitelikli projelerle kenti daha ileriye taşıyacağına inandıklarını ifade etti.

İftar programına, AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Halit Doğan, AK Parti İlkadım Belediye Başkan adayı İhsan Kurnaz, AK Parti Samsun Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser ve partililer katıldı.

Çiğdem Karaaslan ve beraberindeki heyet, iftarın ardından Atakum ilçesi Büyükkolpınar Mahallesi'nde mahallelilerle bir araya geldi.

çiğdem karaaslan ak parti yerel seçim samsun haber iftar