Çiğdem Karaaslan'dan 23 Nisan Kutlama Mesajı

TAKİP ET

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Karaaslan, "Millet olarak verdiğimiz mücadelenin, tam bağımsızlık yolunda emin adımlarla ilerleyişimizin dünyaya ilanı olan 23 Nisan, Gazi Meclisimiz için gurur günü olduğu kadar dünya çocukları için de bir sevinç günüdür. Meclis’imiz ‘Hâkimiyet, kayıtsız şartsız milletindir’ şiarıyla milli egemenliğin tecelligahı, istiklal ve istikbal yolundaki gayretlerimizin en önemli ilham kaynağı olmuştur" dedi.

Karaaslan, "Bugün de aynı inançla, azimle, kararlılıkla Gazi Meclis’imiz çalışmalarına devam etmektedir. Dünyada çocuklara armağan edilen tek milli bayram olma özelliği taşıyan bu günde verilecek her güçlü mesajın, üstlendiğimiz sorumluluğun gereğini yerine getirme ve çocuklarımıza aydınlık bir gelecek bırakabilme adına çok büyük önem taşıdığına inanıyoruz" şeklinde konuştu.

Karaaslan, "Türkiye Büyük Millet Meclisimizin ilk Başkanı, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnetle anıyor, TBMM’nin 104. Açılış Yıl Dönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum" ifadeleriyle mesajını sonlandırdı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı Çiğdem Karaaslan’dan 23 Nisan Kutlama Mesajı samsun haber gündem haber