Çiğdem Karaaslan: 'Gençlere Güveniyoruz' 

TAKİP ET

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, "Türkiye Yüzyılı'nın inşası yolunda, ülkemizin aydınlık yüzü olan kıymetli gençlerimizin Türkiye'yi her alanda daha da ileri taşıyacağına ve aziz şehitlerimizin emanetine sahip çıkacağına yürekten inanıyorum "dedi. 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, '19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı' dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Karaaslan, "19 Mayıs 1919; tarihi zaferlerle dolu milletimizin istiklal aşkının ve vatan sevgisinin tüm dünyaya ilan edildiği, zorluklar karşısında giderek daha da artan direniş ruhuyla ecdadımızın tarih yazdığı gündür " dedi. 

'TÜRKİYE'Yİ 
İLERİ TAŞIYORUZ'

Karaaslan, "Ülkemiz 19 Mayıs’tan aldığı ilhamla milli meselelerdeki ilkeli ve sağlam duruşuyla bugün de dostlarına güven, düşmanlarına korku vererek yürüyüşünü sürdürmektedir. Aziz milletimize ve ülkemize yönelik çirkin niyetler besleyen, Türkiye’nin önünü kesmek isteyen odaklar asla emellerine ulaşamayacaktır. Bunun en güçlü delili de, 19 Mayıs 1919'da Samsun'dan başlayarak tüm yurdu çepeçevre saran mücadele kararlılığıdır. Türkiye Yüzyılı’nın inşası yolunda, ülkemizin aydınlık yüzü olan kıymetli gençlerimizin Türkiye’yi her alanda daha da ileri taşıyacağına ve aziz şehitlerimizin emanetine sahip çıkacağına yürekten inanıyorum "ifadelerini kullandı.