Çiğdem Karaaslan: "Şehirlerimiz Kendi Hedeflerini Belirlemeden Ulusal Hedefe Ulaşmak Mümkün Değil"

TAKİP ET

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Samsun'da düzenlenen "Samsun'a Fikrinle Yön Ver" programına katılarak, şehirlerin kendi hedeflerini belirlemeden ulusal hedeflere ulaşmanın mümkün olmadığını ifade etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Samsun'da düzenlenen "Samsun'a Fikrinle Yön Ver" programına katıldı. AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Halit Doğan'ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen programda, şehrin sadece bugününü değil, gelecek sorunlarını çözmek için bir araya geldiklerini söyledi.

Karaaslan, şehirlerin kendi hedeflerini belirleyip gerçekleştirmeden ulusal hedeflere ulaşmanın mümkün olmadığını belirterek, Cumhur İttifakı olarak sahada olduklarını ve vatandaşların görüşlerini alarak şehirleri gelecek vizyonuna katkı sağlamayı amaçladıklarını ifade etti. Program kapsamında gençlerin sahada görev alacağını ve vatandaşların fikirlerini toplayacaklarını belirten Karaaslan, bu sürecin şehirleri güçlü yerel kalkınmaya taşıyacağını söyledi.

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Halit Doğan da programın önemine vurgu yaparak, vatandaşların şehirleriyle ilgili fikirlerini alarak bunları değerlendireceklerini ve ortaya çıkacak güzel sonuçlarla şehirlerini daha iyi bir noktaya taşımayı hedeflediklerini ifade etti. Programın ardından gençlerin şehirde kapı kapı dolaşarak vatandaşların görüşlerini alacakları bir sürecin başlayacağı belirtildi.

Akparti Samsun Çiğdem karaaslan Samsuna fikrinle yön ver program