Çocuklar Doyasıya Eğlendi

TAKİP ET

Deprem bölgesinden gelen ve depremin psikolojik olarak en çok etkilediği çocuklara Çarşamba Belediyesi'nce dolu dolu etkinlik programı düzenlendi

6 Şubat'ta meydana gelen depremlerin ardından evleri yıkılan ya da ağır hasarlı oturulamaz durumda olan depremzedeler, Samsun'un Çarşamba ilçesinde misafir ediliyor.

Deprem bölgesinden gelen ve depremin psikolojik olarak en çok etkilediği küçük yaştaki çocuklara Çarşamba Belediyesi'nce dolu dolu etkinlik programı düzenlendi. 

EĞLENCELİ AKTİVİTELER
İlk durakta Çarşamba Gençlik Merkezi'nde ahşap boyalarla oyuncakları boyayan çocuklar, hayal dünyasını nadide eserlere dönüştürdü. Daha sonra Bilim Parkı'nı yer alan araç ve gereçleri büyük bir merakla incelediler. Etkinlikte uzman psikologlar, çocuk gelişimci ve eğitimcileri; çocuklarla dans edip gün boyu eğlenceli çeşitli aktiviteler gerçekleştirdi.

Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, "Çocuklarımız bizim bugünlerimiz, güvenli yarınlarımız. Hep birlikte iyileşeceğiz. Sevgili çocuklar; her zaman sizin için en iyisini yapmak için çalışacağız" dedi.

N.Alper CABBAR

Çarşamba Gençlik Merkezi ve Bilim Parkı'nı gezen depremzede çocuklar, gün boyu eğlenceli aktiviteler gerçekleştirdi.