Crop Top

TAKİP ET

Kırpma üst giyim, kısa gömlek veya bluz gibi anlamlara gelmektedir.  1930 sonrasında, I. Dünya Savaşı sona erince, tüm dünyada seferberlik yılları başlamış, kumaş da değerli hale gelmiş ve daha az kullanılması amacıyla modacılar tarafından ilk crop top tasarlanmıştır.

O günden beri de modacılar tarafından kullanılan, tüketiciler tarafından sevilerek giyilen ürünlerle piyasada yerini korumuştur. Üst giyimde kısa badiler, atletler, belden bağlanan gömlekler, hatta kısa kazaklar biçiminde gardıroplarda hep yerini almıştır. Kendine güvenen, yaşamın her alanında iddialı olanlar ve rahat yaşamayı sevenler tarafından tercih edilmiştir.

Crop Top Nelerle Kombin Yapılır?

Bu tarz kısa üst parçalar hem etek hem de pantolon ya da kısa şortlarla kombin yapılabilir.  Kısa kalem etek ile birlikte kullanılacaksa bele daha yakın modeller daha hoş duracaktır. Bol ve kloş eteklerle beli ince, basenleri daha geniş hanımlar tarafından tercih edilmektedir.

Yine salaş pantolonlar, geniş paçalılar ya da dar pantolonlarla giyilebilmektedir. Jean ürünlerin üzerinde çok hoş etkiler yaratan crop top daha uzun süre kullanılacak gibi.https://www.axxelgulertekstil.com/crop-top-modelleri adresinden çok şık kombinlere göz atabilirsiniz