Cumhur İttifakı Adayı İbrahim Sarıcaoğlu'ndan Kavak'a Vaat: "Türkiye'nin Parlayan Yıldızı Olacak"

TAKİP ET

Cumhur İttifakı Adayı ve Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, 'Sözümüz var. Kavak Türkiye'nin parlayan yıldızı olacak' dedi.

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz ile Mahalle ziyaretlerinde bulundu. 

Cumhur ittifakı ilçe başkanları ve Belediye Meclis Üyesi adaylarının da katıldıkları ziyaretlerde konuşan Yılmaz, “Kavaklı üzerine düşeni yapacak ve Sarıcaoğlu’nu tekrar seçecektir “dedi.

Sarıcaoğlu “İlçemizi Samsun’un ve Türkiye’nin parlayan yıldızı yapacağımıza söz veriyoruz” dedi.

'SANDIKLARI PATLATIN'

Gittiği yerlerde vatandaşların büyük ilgi ve sevgisi ile karşılanan Yılmaz, "31 Mart’ta Allah'ın izni, halkımızın desteğiyle yine kazanan Kavak, kazanan Türkiye olacak" dedi. AK Parti hizmetleriyle buluşan ilçenin hızlı bir gelişim içine girdiğini ifade eden Yılmaz, “Başkanımız İbrahim Sarıcaoğlu ilçeye çok güzel eserler kazandırdı. Kavak’ın çehresi değişti. Yatırımların devamı için oylarınızla sandıkları patlatın” diye konuştu.

'HALKIMIZA SÖZ VERİYORUZ'

Kavaklı seçmenlerden en güçlü desteği isteyen Sarıcaoğlu da “Bugüne kadar girdiğimiz tüm seçimlerde hemşerilerim AK Partimize en yüksek desteği vermiştir. Pazar günü de oyları ile yanımızda olacaklarına inanıyorum. Bizde Cumhurbaşkanımızın, bakanlarımızın ve Milletvekillerimizin destekleri ile ilçemizi Samsun’un ve Türkiye’nin parlayan yıldızı yapacağımıza söz veriyoruz” dedi.