Cumhur İttifakı Adayı İkiz: "Gerçek Belediyeciliği Havzanın Dört Bir Yanına Ulaştıracağız"

TAKİP ET

Havza Belediye Başkan Adayı Av. Murat İkiz, seçim çalışmaları kapsamında ilçenin kırsal mahallelerini ziyaret ederek, "İlk 15 yılda olduğu gibi yeni dönemde de gerçek belediyeciliği merkezden kırsala, Havzamızın dört bir yanına ulaştıracağız." dedi.

Cumhur İttifakı AK Parti Havza Belediye Başkan Adayı Av. Murat İkiz, ilçenin kırsal mahallelerini ziyaret etti.

İlçe Başkanları, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve gençlik kolları temsilcileriyle birlikte Ilca, Aslançayır, ve Mısmılağaç Mahallelerini ziyaret etti.

Mahalle sakinleriyle bir araya gelen İkiz, belediye çalışmaları ve projeler hakkında bilgi verdi.

Gerçek belediyeciliği, ilçenin merkezinden kırsal mahallelere kadar ulaştırmayı hedeflediklerini belirterek, "Havzamızın dört bir yanına en iyi hizmeti sunmak için önümüzdeki 5 yıl boyunca canla başla çalışacağız." dedi.

MHP İlçe Başkanı İbrahim Yüksel, halkın gösterdiği teveccühle güzel işlere imza atacaklarını ifade ederek, Cumhur İttifakı'nın halktan aldığı güçle başarılı bir seçim geçireceğini söyledi.

Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Kurkmazlı ise Havza'daki her mahallede büyük bir coşku ile karşılandıklarını belirterek, "İttifak ortağımızın bize kattığı güçle daha güzel bir Havza için çalışıyoruz." dedi.

 

cumhur ittifakı havza belediyesi başkan adayı murat ikiz yerel seçim