Cumhur İttifakı Havza Belediye Başkan Adayı Murat İkiz Seçim Çalışmalarında Hız Kesmiyor

TAKİP ET

31 Mart Mahalli İdareler seçimlerine sayılı günler kala, Cumhur İttifakı AK Parti Havza Belediye Başkan adayı Murat İkiz, yoğun bir tempoyla çalışmalarını sürdürüyor. Havza'da 15 yıldır gerçekleştirdiği hizmetlerle adından söz ettiren ve "Efsane Başkan" olarak tanınan İkiz, bölge genelinde de büyük takdir topluyor.

Gündüzleri ve geceleri demeden merkez ve kırsal mahalleleri ziyaret eden Murat İkiz, son olarak Değirmenüstü, 19 Mayıs, Ereli ve Mısmılağaç Mahallelerini ziyaret etti.

Ziyaretlerine AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Kurkmazlı, MHP İlçe Başkanı İbrahim Yüksel, belediye meclis üyesi adayları ve partililer de eşlik etti.

Seçim çalışmalarında MHP İlçe Başkanlığının yoğun desteğini arkasına alan Murat İkiz, halkın büyük ilgisini ve desteğini arkasına alarak çalışmalarına devam ediyor. İkiz, yaptığı açıklamada, "Ben hem AK Partinin hem MHP'nin adayı olarak oylarınıza talibim. Birlikte güçlüyüz. Halkımıza hizmet etmek bizler için bir onurdur. Güçlü ve gerçek belediyecilik için desteklerinizi bekliyorum" ifadelerini kullandı.

MHP İlçe Başkanı İbrahim Yüksel ise, "MHP'nin adayları Cumhur İttifakı'nın adaylarıdır. Yerelden genele ülke için birlik, hizmet, devamlılık meselesidir. İttifakımıza destek vermek bizler için bir borçtur. İnşallah oy oranımızı arttırarak yeni bir zafer daha kazanacağız" şeklinde konuştu.

Murat İkiz ve Cumhur İttifakı, halkın desteğiyle 31 Mart'ta başarılı bir sonuç elde etmeyi hedefliyor.

samsun havza ilçesi havza belediyesi Cumhur İttifakı Havza Belediye Başkan Adayı Murat İkiz 31 Mart Mahalli İdareler seçimleri seçim çalışması Mhp MHP İlçe Başkanı İbrahim Yüksel siyaset samsun haber gündem haber