Cumhurbaşkanı Erdoğan: '15 Seçimde 15 Mağlubiyet Aldı'

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı ve Cumhur İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan, Kılıçdaroğlu'na yüklenerek, "15 Seçim 15 mağlubiyet. Şimdi yeni bir mağlubiyete hazırlanıyor "dedi. 

Cumhurbaşkanı ve Cumhur İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya'da vatandaşlarla buluştu. Erdoğan, Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklenen Erdoğan, "Bay bay Kemal talimatı Kandil'den alıyor. Görüşmeleri PKK'nın parlamentodaki uzantıları ile yapıyor. Benim milletim bu teröristlerle yol yürüyenleri sandığa gömecek mi? "dedi. 

'ESERLER PROJELER 
YARIM KALMASIN'

Erdoğan, "14 Mayıs'ta milletvekilliğinde görevinizi en güzel şekilde yerine getirdiniz. İstikrar sürsün, Türkiye büyüsün, durmak yok yola devam dediniz. 28 Mayıs'ta bu duruşu daha güçlü sergilemeye hazır mıyız.Eserler, projeler, yatırımlar yarım kalmasın diyeceksiniz. Bu bay bay Kemal'den bir şey olmaz. Biz onu SSK'nın başında olduğu dönemden biliyoruz. SSK'yı nasıl çökerttiğini biliyoruz. Bundan bir şey olmaz. Bu memurluğunu bile doğru dürüst yapamadık. 15 Seçim 15 mağlubiyet. Şimdi yeni bir mağlubiyete hazırlanıyor "dedi.