Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Muharrem İnce' Açıklaması: Doğrusu Üzüldüm

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Memleket lideri Muharrem İnce'nin adaylıktan çekildiğine üzüldüğünü söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ankara’da miting programında konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmesi konusunda açıklamalarda bulundu.

“ANLAMAK MÜMKÜN DEĞİL”

Erdoğan “Şimdi ne yaptı adaylardan bir tanesi adaylıktan çekilmiş. Tabi niye çekildi anlamak mümkün değil. Doğrusu üzüldüm. Keşke bu yarış sonuna kadar devam etseydi. Şimdi biz diğerleriyle devam ediyoruz. Önemli olan benim milletimin vereceği karar” diye konuştu.

CUMARTESİ GÜNÜ ORTAYA ÇIKAR

Erdoğan, Ankara’da Sincan mitinginde yaptığı açıklamada “Bay bay Kemal neyle geldi? Kasetle geldi. Şimdi de cumhurbaşkanı adaylarından birini saf dışı bıraktı. Nasıl bıraktı? O da yarın bilemediniz cumartesi günü ortaya çıkar. Bunların işi gücü fırıldak” değerlendirmesinde bulundu.

ÜZERİNE ÇOK FARKLI GİDECEĞİZ

Erdoğan, Ankara'nın Pursaklar ilçesinde yurttaşlara seslenirken “Tabii asıl sorunumuz enflasyon. Bilhassa gıda ve konut fiyatlarındaki dengeli olmayan yükseliş bizi de rahatsız ediyor. Ama seçim sonrası, bu kiraları artıranların üzerine çok çok farklı gideceğiz, bunu bilsinler. Bunların önüne böyle yasaklamayla falan geçilemez. Onların çözüm yolu, her konuda olduğu gibi yine üretimdir. Daha çok ev yapacağız ki ev ve kira fiyatları düşsün. Daha çok üretim yapacak, daha iyi depolama ve lojistik mekanizmaları kuracağız ki gıda fiyatlarında sert iniş çıkışlar olmasın” dedi.

SÖZCÜ