Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tatil Müjdesi: Ramazan Bayramı 9 Gün Olacak

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium'da Şoför Esnafı ile iftar Programı'nda açıklamalarda bulundu. Kamu çalışanlarına 9 günlük bayram tatili müjdesini verdi ve şoför esnafının önemine vurgu yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'daki ATO Congresium'da gerçekleştirilen Şoför Esnafı ile İftar Programı'nda önemli açıklamalarda bulundu. Programda, kamuda çalışanlara müjde verdi ve Ramazan Bayramı öncesinde 1,5 günlük idari izin uygulanacağını duyurdu. Bu iznin, 10 Nisan'da başlayacak bayram tatiline eklenerek kamu çalışanlarına 9 günlük bir tatil imkanı sağlayacağını ifade etti. Ayrıca, Bayram arifesi olan 9 Nisan Salı günü için yarım gün mesai uygulanacağını belirtti.

Erdoğan, şoför esnafıyla buluşmanın önemine vurgu yaparak, onlarla bir araya gelmenin ve muhabbet sofrasını paylaşmanın özel bir anlam taşıdığını dile getirdi. Şoför esnafının, Türkiye'nin nabzını tutan ve milletin aynası olan önemli bir kesim olduğunu belirterek, onların ülke, millet ve şehir için yaptığı hizmetlerin değerini vurguladı.

Ayrıca, şehir içi ulaşımda faaliyet gösteren dolmuş ve minibüs esnafının yaşadığı mülkiyet sorunlarını çözeceklerini ve halk otobüsü esnafının haklarını koruyacaklarını ifade etti. Bu adımlarla, ulaşım sektöründe çalışan esnafların mağduriyetlerinin giderilmesini hedeflediklerini belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bayram Tatili 9 gün ramazan bayramı samsun haber samsun