Cumhurbaşkanı Erdoğan Erzurum'da Belediye Başkan Adaylarını Tanıttı

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında Erzurum'a gelerek Cumhur İttifakı belediye başkan adaylarını tanıttı.

Erzurum Havaalanı'nda Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Vali Mustafa Çiftçi ve Sağlık Eski Bakanı Recep Akdağ tarafından karşılanan Erdoğan, Erzurum'un Cumhur İttifakı için her zaman başarılı olduğunu ve verimli sonuçlar aldığını vurguladı.

Erdoğan, vatandaşlardan İstanbul, Ankara ve İzmir'deki Erzurumluları arayarak belediye başkan adayı Murat Kurum'a destek vermelerini istedi. Ardından belediye başkan adaylarını tek tek kürsüye davet ederek, konuşmasının sonunda Cumhur İttifakı belediye başkan adaylarını Erzurumlulara emanet ettiğini belirtti.

Miting konuşmasının ardından, Cumhur İttifakı Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı ve ilçe belediye başkan adaylarının tanıtımı yapıldı. AK Parti İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu ve MHP İl Başkanı Adem Yurdagül'ün platforma davet edilmesinin ardından, belediye başkanları tek tek sahneye çağrıldı ve Erdoğan ile toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirildi.

recep tayyip erdoğan ak parti cumhur ittifakı erzurum erzurum haber yerel seçim