Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Gabar'da Günlük Petrol Üretiminde Hedef 100 Bin Varil"

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şırnak'ta yaptığı konuşmada, Gabar'da günlük petrol üretimindeki hedefin 100 bin varil olduğunu belirtti.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şu şekilde:

Gabar'da günlük petrol üretiminde 37 bin varili geçmiş durumdayız, hedef 100 bin varil. Buralar uçacak.

Milletimizi karamsarlığa sürüklemek isteyenlerin amacı, eleştirdiklerinin yerine daha iyisini koymak değil. Türkiye için en küçük bir hayalleri olmayanların heybesindeki tek malzeme budur. Bizim ise bu millet için çok büyük hayallerimiz var.

Geçtiğimiz 21 yılda vatan topraklarının her karışına terimizi akıttık. Yaptığımız hizmetlerin en yakın şahitlerinden biri de Şırnak’tır. Gerçi Şırnak’la aramıza girmek için her yolu deneyenler oldu. Şırnaksız, Mardinsiz, Diyarbakırsız bir Türkiye olmaz.

Bölücü terör örgütü, tek parti faşizmiyle bu topraklarda kurulmak istenen zulüm düzeninin sürmesi için ülkemizin başına bela edilen bir araçtır. Son 21 yılda gerçekleştirdiğimiz demokrasi ve kalkınma devrimiyle biz işte bu sinsi oyunu bozduk.

Türkiye’nin önü de ufku da açıktır. Hiç kimse merak etmesin. Türkiye Yüzyılı güneşinin doğuşuna kimse mani olamayacak. Artık sadece daha kararlı değil aynı zamanda daha güçlüyüz. Milletimizi zenginleştirme yolunda hızlı ilerliyoruz.

Şu anda Gabar'da günlük petrol üretiminde 37 bin varili geçmiş durumdayız, hedef 100 bin varil. Buralar uçacak.

cumhurbaşkanı erdoğan gabar üretim hedefi 100 bin varil şırnak konuşma petrol türkiye samsunhaber ekonomi gündem haber