Cumhurbaşkanı Erdoğan İmzasını Bıraktı 

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Erdoğan, miting öncesinde 11 yıl aradan sonra Süper Lig'e yükselen şampiyon Samsunspor için graffiti çalışması imzaladı. Gençlik kolları tarafından hazırlanan çalışmaya Samsun milletvekili adayları da destek verdi.

Samsun'da 4 Mayıs Perşembe günü Cumhuriyet Meydanı'nda oldukça coşkulu bir kalabalığa hitap eden Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, miting alanına geldiği sırada Ak Parti Gençlik Kolları üyeleri tarafından 11 yıl aradan sonra Süper Lig'e yükselen Samsunspor için hazırlanan graffiti çalışmasını imzaladı.

Ak Parti Samsun Gençlik Kolları üyeleri ve SKM Dijital Ofis çalışanları, şehrin markası Samsunspor'un şampiyonluğunu özel gratifi çalışmasıyla ölümsüzleştirdi. Ak Parti Seçim Koordinasyon Merkezi'nde günler öncesinde başlayan çalışmalara Samsun'un milletvekili adayları da eşlik etti.

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı, Çiğdem Karaaslan, Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz ve Orhan Kırcalı, milletvekili adayları Ersan Aksu, Mücahit Yılmaz, Havva Şen Saygın, Uğur Etli ve İrfan Şenocak da boyama çalışmalarına katılarak graffiti çalışmasına imzasını attı.

Ak Parti İl Başkanlığı tarafından hazırlanan video sosyal medya hesabından paylaşıldı ve "Cumhurbaşkanımız tarafından imzalanan, Samsunspor'umuz için hazırlamış olduğumuz Şampiyonluk Hatırası İl Başkanlığımızın en güzide noktasında yer alacak. Samsunspor'umuza Süper Lig'de Başarılar Dileriz" notuyla paylaşıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Süper Lig'e yükselen Samsunspor'u konuşması öncesinde tebrik etmiş, başarılar dilemişti.

N.Alper CABBAR