Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletimizin Her Bir Ferdi için Oyuna Talibiz

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti mitinginde yaptığı konuşmada, "85 milyonun tamamının başımızın üzerinde yeri vardır, biz hiçbir ayrım yapmadan tüm vatandaşlarımızın, milletimizin her bir ferdinin oyuna talibiz." ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin Sivas mitinginde yaptığı konuşmada, özellikle demokratik haklarını kullanan vatandaşları hedef almanın kabul edilemez olduğunu belirterek, "Bir hakkı kullananları böyle sakil bir şekilde hedef almak patavatsızlıktan öte bir zihniyet bozukluğunun işaretidir." dedi.

Erdoğan, Türkiye'nin 85 milyon vatandaşının tamamına eşit mesafede olduğunu vurgulayarak, "85 milyonun tamamının başımızın üzerinde yeri vardır, biz hiçbir ayrım yapmadan tüm vatandaşlarımızın, milletimizin her bir ferdinin oyuna talibiz." şeklinde konuştu.

Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattına da değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Daha düne kadar bu yatırımı gereksiz bulanların da hızlı treni kullandığını görüyor, açıkçası bundan memnuniyet duyuyoruz." ifadesini kullandı.

Erdoğan'ın mitingdeki konuşması, partisinin demokratik hakları kullanan vatandaşları hedef almayı reddeden bir tutumu ve tüm millete eşit mesafede olduklarını vurgulayan bir söylemi içermesiyle dikkat çekti.

cumhurbaşkanı erdoğan ak parti yerel seçim oy kullanma vatandaşlara sesleniş siyaset gündem samsunhaber haber