Cumhurbaşkanı Erdoğan: Savunma Sanayiinde Tam Bağımsız Türkiye Hedefine Ulaşıncaya Kadar Durmayacağız

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çankırı'da düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, Türkiye'nin savunma sanayisindeki başarılarına vurgu yaparak, ülkenin tam bağımsızlık hedefine ulaşana kadar çalışmaların süreceğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çankırı'da düzenlenen mitingde, Türkiye'nin savunma sanayisindeki başarılarına ve gelecek hedeflerine dair önemli açıklamalarda bulundu.

Mitingde konuşan Erdoğan, Türkiye'nin savunma sanayisindeki ilerlemelerin her geçen gün arttığını ve bu alandaki çalışmaların durdurulmadan devam edeceğini vurguladı.

Erdoğan, "Bizim gündemimizde Türkiye'yi dünyanın devler ligine yükseltmek var. Savunma sanayinde her gün yeni başarıya imza atıyoruz." dedi. Ayrıca, Türkiye'nin yerli ve milli üretim konusundaki kararlılığına vurgu yaparak, "Savunma sanayisinde tam bağımsız Türkiye hedefine ulaşıncaya kadar durmayacağız." şeklinde konuştu.

Konuşmasında, Türkiye'nin savunma sanayisindeki en son gelişmelerden de bahseden Erdoğan, "İnşallah 2028 yılında KAAN'ı Hava Kuvvetlerimize teslim edeceğiz. Bu tarihten itibaren gök vatanımızı artık KAAN'la koruyacağız." sözleriyle gelecek planlarını açıkladı.

Erdoğan, Türkiye'nin savunma sanayisindeki başarılarının yanı sıra, Çankırı'da gerçekleştirilen altyapı, sağlık, eğitim ve tarım gibi sektörlerdeki yatırımları da detaylı bir şekilde aktardı. Mitingde, AK Parti'nin Çankırı Belediye Başkan adayı Hüseyin Filiz ve ilçe belediye başkan adayları da vatandaşlara tanıtıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Çankırıda düzenlenen miting Türkiye in savunma sanayisi Mitingde konuşan Erdoğan çankırı mitingi gündem samsunhaber haber