Deprem Paniğinde Camdan Atlayan Kişi Hayatını Kaybetti

TAKİP ET

Çanakkale'deki depremin etkisiyle paniğe kapılan bir kişi, Bursa'nın Nilüfer ilçesinde camdan atlayarak ağır yaralandı ve hastanedeki müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Çanakkale'nin Yenice ilçesinde meydana gelen depremin ardından Bursa'nın Nilüfer ilçesinde yaşanan trajik bir olayda, deprem paniğine kapılan bir kişi camdan atlayarak hayatını kaybetti.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Çanakkale merkezli depremin Bursa'nın Nilüfer ilçesinde paniğe sebep olduğunu ve bu sırada ikinci kattan atlayan bir kişinin ağır yaralandığını açıkladı. Kaldırıldığı Çekirge Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen maalesef hayatını kaybeden vatandaş için başsağlığı dileklerini iletti.

Bakan Koca, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bu akşam Çanakkale Yenice'de meydana gelen depremde, Bursa'nın Nilüfer ilçesindeki bir vatandaşımız korku sebebiyle ikinci kattan atlayarak ağır yaralandı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı diliyorum. Allah hepimizi afetlerden korusun." ifadelerine yer verdi.

Çanakkale bursa deprem deprem paniği camdan atlama