Depremzede Genç Kız Otel 1919'a Teşekkür Etti

TAKİP ET

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte Hatay'da bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yolunu kesen üniversite öğrencisi genç kız, "Otel 1919 bizlere kapılarını açtı, bizi çok iyi ağırladılar" dedi.

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte deprem bölgesi Hatay'a giden İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, çadır kentte afetzedelerle buluştu.

O sırada yoğun kalabalık arasında üniversite öğrencisi olduğu öğrenilen depremzede bir genç kız, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yolunu keserek, Samsun'da kendilerine kapılarını açan Otel 1919'un ortaklarından Serhat Türkel'den bahsetti ve teşekkür etti.

BİZİ ÇOK İYİ AĞIRLADILAR

Aslen Hataylı olduklarını, Gaziantep'te Muhasebe Bölümü okuduğunu belirten genç kız, "Samsun'da bizi çok iyi ağırladılar. Otel 1919 bizlere kapılarını açtı. Otelin sahibi Serhat Türkel, CHP'liymiş. Bizi çok mutlu ettiler, ilgilendiler. Çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Can kulağı ile genç kızı dinleyen ve elini tutan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ise, "Zor günleri aşacağız. Yolun açık olsun İnşallah" diyerek, bölgeden ayrıldı.

N. Alper CABBAR